b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Miami Marlins – Milwaukee Brewers – 09/12 01:10

Az előző mérkőzésen meggyőzött a Miami, remélem, hogy behúzzák a 3. mérkőzést! (Fotó : Getty Images)

A második találkozó esetében egy igencsak izgalmas mérkőzésre ajánlok fogadást. A pályán a Miami és a Milwaukee, ahol papíron a vendégek számítanak esélyesebbnek, ám kellő fenntartással kezelném ezt a kijelentést.


 MLB statisztika:
81 nyertes – 42 vesztes


I Miami Marlins – Milwaukee Brewers I

Ami egyértelműnek tűnhet ezen a találkozón, hogy amíg a Milwaukee számára minden egyes pontra szükség van a rájátszás miatt, addig a Miami félig elengedhetné a szezont, amit láthatóan nem akar megtenni az együttes. A két csapat részéről P. Lopez és Z. Davies lesz a kezdő dobójátékos akik nem a legjobbnak mondhatóak a csapat berkein belül. Számomra ez volt az első kiinduló pont a mérkőzésen. Aztán ott vannak a szimulációs adatok, amely alapján a hazaiak részéről megközelítőleg 3, vagy 4, míg a vendégek részéről 5-6 pont közötti átlag látható.

A szimulációs adatok alapján legalább 8 pontos mérkőzésre van kilátás.

A Milwaukee győzelmi kényszerben, vajon képes lesz megnyerni a 3. mérkőzést is a Miami vendégeként a csapat? (Fotó : Getty Images)

A két csapat ütőkeretében több 1,0 fölötti, vagy körüli hit mutatóval rendelkező játékos van. Ha megnézzük, akkor a hazaiak keretében 4 játékosról, míg a vendégek keretéből 5 játékosról mondhatjuk el ezt a tényezőt. Na most a vendégek mivel győzelmi kényszerbe vannak, ezért érdemes a sikerükre fogadni. A keretük jóval erősebb, ráadásul még a most kezdő dobójátékosuk is jobb mutatóval rendelkezik, mint riválisa. Úgyhogy mindenképp bizakodó vagyok és szerintem, ha nem is nagy egységgel, de a Milwaukee győzelemre megéri fogadni. A statisztikai adatok alapján 2 pontos favoritnak számítanak a vendégek és remélem, hogy e szerint is fognak teljesíteni.

Miami Marlins – Milwaukee Brewers (01:10)

Tipp: Milwaukee Brewers (A mérkőzés győztese) odds: 1,66 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: