b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Miami Marlins – Milwaukee Brewers – 09/10 01:10

Az előző mérkőzésen meggyőzött a Miami, remélem, hogy behúzzák a 3. mérkőzést! (Fotó : Getty Images)

A mai második “prémium” elemzésként egy hajnali MLB találkozóval érkezem, ahol a Miami és a Milwaukee fog egymással megmérkőzni


 MLB statisztika:
79 nyertes – 40 vesztes


I Miami Marlins – Milwaukee Brewers I

A mérkőzés több szempontból is érdekes lesz, hiszen egyre nagyobb favoritnak számítanak a vendégek, ám véleményem szerint ennyi különbség nem lesz ma a két csapat között. A hazaiaknál R. Dugger fog kezdeni a dombon, míg a vendégeknél J. Lyles lesz a kezdő dobójátékos. A két fél között van különbség és mindez Lyles felé billenti a mérleg nyelvét, ám itt ma nem is a két dobón, hanem inkább a pocsék mutatókkal rendelkező ütőkereteken fog múlni a találkozó sorsa.

A szimulációs adatok alapján közel 2 pontos favoritnak számítanak a vendégek és látható, hogy egyre alacsonyabb szorzón kínálják a Milwaukee győzelmét.

Hazai pályán megszorongathatja a Miami a Milwaukee Brewerst!(Fotó : Getty Images)

A találkozón én viszont nem is a kimenetelekben próbáltam meg keresni az esélyeket, hanem az összesített pontokban. Ami azt illeti, a két ütőkeret, ahogy már említettem is pocsék mutatókkal rendelkezik. Ha pontosítani akarok, akkor a hazaiak keretében 0 játékos rendelkezik 1,0 fölötti hit mutatóval. A csapat legjobbja S. Castro 0,84-s hit mutatóval, utána 0,80-al érkezik Ramirez, ám a következő játékosok már a 0,69-s hit határon, vagy ez alatt találhatóak meg. A vendégek keretében egyedül C. Yelich rendelkezik 1,0 fölötti hit mutatóval, ám a többi játékos 0,88, vagy alacsonyabb mutatóval rendelkezik. Egy szó, mint száz ilyen hit mutatók és ilyen hiányzók mellett szerintem képtelenek lesznek a csapatok egy magas pontszámú mérkőzést összehozni, ráadásul a vendégek utóbbi idegenbeli mérkőzéseink 1-1 kivételtől eltekintve rendre az opening line alatt zártak. Az opening line a 9,0, viszont én a 9,5 pontos line alá ajánlok fogadást és a szimulációs adatok alapján maximum 9 pont lehet ezen a találkozón. Úgyhogy bizakodó vagyok, az ütőkeretek nagyon gyengék és remélem, hogy a két dobójátékos képes lesz kevés hibával lehozni a találkozót.

Miami Marlins – Milwaukee Brewers (01:10)

Tipp: Kevesebb, mint 9,5 pont (Játék összesített) odds: 1,66 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: