b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Miami Marlins – Los Angeles Dodgers – 08/15 01:10

Vajon ma is nyerni tud a Dodgers? Statisztikai alapokra helyeztem a mai ajánlásomat és remélhetőleg az emberi tényező most nem befolyásolja a mérkőzést. (Fotó : Getty Images)

Az MLB kínálatból ma egy “gold” elemzés készül. Lényegében ismét megpróbáltam a statisztikai adatokban, a csapatok közti különbségekben és a látható favorit lehetőségekben bízni. Remélem, hogy hajnalban zöldül a mérkőzésre megosztott ajánlásom.


 MLB statisztika:
62 nyertes – 29 vesztes


I Miami Marlins – Los Angeles Dodgers I

 

A mérkőzésen számomra nincs kérdés. A Dodgers egy remek csapat és bőven esélyes az együttes az idei szezon győzelmére. A vendég együttes továbbra is szárnyal és jelenleg 80-41-s mutatójuk igencsak különlegesnek mondható. A mai ellenfelük az a Miami Marlins lesz, akik a National League leggyengébb teljesítményével rendelkeznek. A mostani elemzés előtt egyértelműen láthatóak az erőviszonyok és ez a ma hajnalban lejátszott 1-15-s mérkőzésen is szembetűnő volt. A mostani mérkőzés mellett rengeteg minden szól, de talán számomra az egyik legmeggyőzőbb információ az, hogy most C. Kershaw lesz a kezdődobó a vendégeknél, aki a liga egyik legjobb dobójátékosa. A riválisa a hazai oldalon egy igencsak gyenge teljesítménnyel rendelkező játékos lesz, aki nem más, mint Elieser Hernandez.

A szimulációs adatok alapján 2,8-3,2 pontos favoritnak számítanak a vendégek, ami szerintem bőven reális.

Vajon ma is nyerni tud a Dodgers? Statisztikai alapokra helyeztem a mai ajánlásomat és remélhetőleg az emberi tényező most nem befolyásolja a mérkőzést. (Fotó : Getty Images)

A két ütőkeret között is van bőven különbség, hiszen a hazai oldalon egyetlen játékos sem szerepel 1,0 fölötti hit mutatóval, míg a vendégeknél vannak többen is. A két dobójátékos között is látható a különbség és nem mellesleg a fentiekben leírt tabella is igencsak beszédes. A Dodgers idén 4 mérkőzést játszott már a Miami Marlins ellen, ezen mérkőzésekből rendre képes volt a csapat nyerni. Remélem, hogy nem ma szakad meg a sorozatuk és abban is bízom, hogy képesek lesznek legalább 2 ponttal nyerni a vendégek. Ezért a vendégek sikerére ajánlok fogadást -1,5 pontos hendikep opcióval.

Miami Marlins – Los Angeles Dodgers (01:10)

Tipp: Los Angeles Dodgers -1,5 pont (Pontszám hendikep) odds: 1,64 “B” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: