b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Miami Marlins – Los Angeles Dodgers – 21:05

Vajon ma is nyerni tud a Dodgers? Statisztikai alapokra helyeztem a mai ajánlásomat és remélhetőleg az emberi tényező most nem befolyásolja a mérkőzést. (Fotó : Getty Images)

A mai kínálatból egyetlen mérkőzés kerül kiválasztásra, méghozzá a ma hajnalban is favorizált Miami – Los Angeles Dodgers kettős összecsapása.


 MLB statisztika:
63 nyertes – 31 vesztes


I Miami Marlins – Los Angeles Dodgers I

 

A találkozón számomra továbbra sincs kérdés és ahogy tegnap hozta 14 pontos előnnyel a Dodgers a mérkőzést, ma hajnalban ugyanígy tett és 8 pontos előnnyel zárta a mérkőzést. A két csapat között tehát nem csak statisztikai adatok alapján, hanem szemmel láthatóan is bőven van különbség, ráadásul a hazaiak dolgát az sem könnyíti meg, hogy a Dodgers részéről a második legjobb dobójátékos Walker Buehler fog kezdeni.

A szimulációs adatok alapján 1,8-2,0 pontos favoritnak számítanak a vendégek, ami szerintem bőven reális.

Vajon ma is nyerni tud a Dodgers? Statisztikai alapokra helyeztem a mai ajánlásomat és remélhetőleg az emberi tényező most nem befolyásolja a mérkőzést. (Fotó : Getty Images)

A két ütőkeret között ahogy már tegnap is leírtam van bőven különbség, hiszen a hazai oldalon egyetlen játékos sem szerepel 1,0 fölötti hit mutatóval, míg a vendégeknél vannak többen is. A két dobójátékos között is látható a különbség. A Dodgers idén 5 mérkőzést játszott már a Miami Marlins ellen, ezen mérkőzésekből rendre képes volt a csapat nyerni. Remélem, hogy nem ma szakad meg a sorozatuk és abban is bízom, hogy képesek lesznek legalább 2 ponttal nyerni a vendégek. Ezért a vendégek sikerére ajánlok fogadást -1,5 pontos hendikep opcióval.

Miami Marlins – Los Angeles Dodgers (01:10)

Tipp: Los Angeles Dodgers -1,5 pont (Pontszám hendikep) odds: 1,64 “B” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: