b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Los Angeles Dodgers – Washington Nationals – 10/10 02:37

Vajon ma is nyerni tud a Dodgers? Statisztikai alapokra helyeztem a mai ajánlásomat és remélhetőleg az emberi tényező most nem befolyásolja a mérkőzést. (Fotó : Getty Images)

A mai nap első elemzése egy közös publikáció lesz. Az elemzés esetében egy MLB mérkőzés került részletezésre, ahol a pályán az LA Dodgers, ill. a Washington Nationals mérkőzik meg egymással.


 MLB statisztika:
86 nyertes – 47 vesztes


A találkozón két opciót is megosztok veletek, hiszen két fantasztikus formában és statisztikával rendelkező dobó fog kezdeni. Ennek tudatában aki ismeri némileg a munkásságom, az tudhatja, hogy amikor két ilyen képességű dobó mérkőzésére ajánlok fogadást az első számú opció egy pont alatti ajánlás lesz. Ha már dobójátékosok a mostani mérkőzésen W. Buehler és S. Strasburg fog kezdeni a dombon és mindkét játékos fantasztikus mutatókkal rendelkezik és szinte fej-fej melletti statisztikájuk van. A hazaiak dobója jelenleg 15-4, míg a vendégek dobója 20-6-os mérleggel rendelkezik.

A szimulációs adatok alapján közel 1 pontos favoritnak számít a Dodgers, amely annyira nem is meglepő, ám nem lesz egy sétagalopp ez a mérkőzés.

Izgalmas lesz a mai mérkőzés, ahol papíron a Dodgers sikere várható, de két fantasztikus formában lévő dobó fog a dombon kezdeni. (Fotó : Todd Kirkland/Getty Images)

A Dodger Stadiumról sok mindent eltudnék mondani, de talán a legfontosabb információ az, hogy ezen a pályán az egyik legkevesebb pont született az alapszakasz folyamán, hiszen összesítésben 8,19-es átlagot hoztak össze a csapatok itt. A Dodgers alapra sem egy overező együttes, főleg nem azokban az esetekben, amikor a legjobb dobóik kezdenek. A két együttes a rájátszásban eddig négy mérkőzés alatt két alkalommal hat, egyszer hét, míg az első Washingtoni mérkőzésen 14 ponttal zárt. A mostani játékosok remek mutatói miatt én abban bízom, hogy egy kevés pontos mérkőzés szemtanúi lehetünk. Aztán ott van a másik opció, amely a Dodgers hazai mutatói miatt került leginkább favorizálásra. A hazai együttes a Dodger Stadiumban 59-22-es mutatót alakított ki és ezzel torony magasan verte a hazai átlagokat tekintve az egész mezőnyt. A Washington is pozitív mérleggel zárt idegenben, ám hozzátartozik az is, hogy az együttes 43-38-as mutatóval zárta az alapszakaszt. Mivel 2-2-re állnak a felek, ezért hatalmas hiba lenne a Dodgers részéről, ha pont hazai pályán szenvednének vereséget. Úgyhogy mindenképp bizakodó vagyok, óriási a tét és ennek tudatában, hogy kieshet a Dodgers, szerintem ezt nem fogják kiejteni a kezükből és megnyerik a találkozót. Fontos mindkét opció esetében kiemelnem, hogy ha “Gold és prémium” előfizető is vagy, akkor csak a “Gold” ajánlások tétjeivell fogadj!

Los Angeles Dodgers – Washington Nationals Fogadási Határidő : 02:37
Tipp : Kevesebb, mint 8,5 pont (Játék összesített) odds: 1,52 Tét : “B” kategória 3 egység Prémium előfizetők
Tipp : Kevesebb, mint 8,5 pont (Játék összesített) odds: 1,52 Tét : “B” kategória 5 egység “Gold” előfizetők
Tipp : LA Dodgers (Győztes) odds: 1,62 Tét : “C” kategória 2 egység Prémium előfizetők
Tipp : LA Dodgers (Győztes) odds: 1,62 Tét : “C” kategória 2,5 egység “Gold” előfizetők

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: