b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Los Angeles Dodgers – San Francisco Giants – 22:10

Vajon ma is nyerni tud a Dodgers? Statisztikai alapokra helyeztem a mai ajánlásomat és remélhetőleg az emberi tényező most nem befolyásolja a mérkőzést. (Fotó : Getty Images)

A mai napon rövid elemzéseket teszek közzé, hiszen rengeteg dolgom lesz a nap folyamán, ill. több elemzéssel is készültem. A második elemzés esetében egy NFL mérkőzés kerül megosztásra.


I Los Angeles Dodgers – San Francisco Giants I

A tegnapi mérkőzésre is ajánlottam már fogadást a telegram csatornán keresztül jelezve, most pedig már gold tartalomként osztom meg a mérkőzést. Ami azt illeti a Dodgers pályája egy igazi pont alatti / under stadionnak minősül, nincs nagy széljárás, illetve a Dodgers otthonában rendre megizzadnak az ellenfelek is. Tegnap látható volt, hogy a 9,5 pont alatti opció iszonyat könnyen zöldült, hiszen 1 pontot hoztak össze a felek, sőt 9 inning alatt 9 hitet értek el a csapatok.

Vajon ma már nyerni tud a Dodgers? Statisztikai alapokra helyeztem a mai ajánlásomat és remélhetőleg ismét kevés pontos mérkőzés szemtanúi leszünk. (Fotó : Getty Images)

A kevés pontnak több oka is van a mostani mérkőzésen. Az első ilyen tényező a Dodger Stadium. A második tényező, hogy mindkét csapat ütőkerete gyenge mutatókkal rendelkezik és a mostani ütőkeretekben mindössze 2 játékos van K. Pillar és E. Longoria akik 1,0 fölötti hit mutatóval rendelkeznek. Egy szó, mint száz én most is “meglovagolnám” a 9,5 pont alatti opciót. Ugyan tegnap 1 pont született és ma várhatóan több ponttal fognak kalkulálni a felek, ám a szimulációs adatok alapján maximum 9 pont várható, de leginkább 7-8 pont az, amit 3 statisztikai adatokat feldolgozó portál is megjelenített. Úgyhogy bizakodó vagyok és szerintem ma sem érik el a csapatok a 10 pontos határt.

Los Angeles Dodgers – San Francisco Giants (22:10)
Tipp: Kevesebb, mint 9,5 pont (Játék összesített) odds:1,68 “B” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: