b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Los Angeles Dodgers – San Diego Padres – 08/02 04:10

Vajon ma is nyerni tud a Dodgers? Statisztikai alapokra helyeztem a mai ajánlásomat és remélhetőleg az emberi tényező most nem befolyásolja a mérkőzést. (Fotó : Getty Images)

A második “prémium” elemzés esetében már a hajnali MLB kínálatból választottam ki egy mérkőzést. A találkozón adottak az esélyek és ezt szeretném “meglovagolni”.


 MLB statisztika:
55 nyertes – 22 vesztes


I Los Angeles Dodgers – San Diego Padres I

 

A két csapat között bőven van különbség, ráadásul a Dodgers egy kisebb megingást követően már összeszedett játékot hozott és a Colorado ellen mindkét alkalommal nyerni tudott a csapat idegenben. Ma az a San Diego érkezik hozzájuk, akik nem épp a legjobb idényüket futják, ráadásul a Dodgers otthonában nem sok csapatnak terem “babér”. A másik kulcsfontosságú tényező, hogy a hazai oldalon az egyik legjobb, ha nem a legjobb dobójátékos C. Kershaw fog kezdeni.

A szimulációs adatok közel 1,2 , illetve 1,5 pont közötti favoritnak számítanak a hazaiak.

Vajon ma is nyerni tud a Dodgers? Statisztikai alapokra helyeztem a mai ajánlásomat és remélhetőleg az emberi tényező most nem befolyásolja a mérkőzést. (Fotó : Getty Images)

Az ütőkereteket látva hellyel közel azonos teljesítményű játékosok kapnak szerepet, bár a hit mutatók alapján erősebbnek mondható a hazai csapat. A kezdődobók között van bőven különbség, illetve a formai különbségek adottak. Egy szó, mint száz a Dodgers sikerében van bőven érték, viszont nehezen tudok elvonatkoztatni attól, hogy a San Diego Padres július elején egymást követő 3 mérkőzésen is nyerni tudott itt a Dodger Stadiumban. Úgyhogy csak közepes téttel ajánlok fogadást  és remélem, hogy ma hozzák a kötelezőt a hazaiak.

Los Angeles Dodgers – San Diego Padres (04:10)

Tipp: Los Angeles Dodgers (A mérkőzés győztese) odds: 1,50 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: