b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Los Angeles Dodgers – Miami Marlins – 22:10

Vajon ma is nyerni tud a Dodgers? Statisztikai alapokra helyeztem a mai ajánlásomat és remélhetőleg az emberi tényező most nem befolyásolja a mérkőzést. (Fotó : Getty Images)

A harmadik, egyben utolsó elemzés esetében pedig ismételten egy MLB mérkőzéssel készülök, ahol a Los Angeles Dodgers fogadja ismét a Miami Marlins csapatát otthonában.


MLB statisztika:
40 nyertes – 17 vesztes


I Los Angeles Dodgers – Miami Marlins I

 

A találkozón csak a statisztikákban bízom, illetve abban a tényezőben, hogy a Dodgers egyik legjobb, ha nem a legjobb dobójátékosa fog kezdeni. W. Buehler remek mutatókkal rendelkezik, ráadásul amikor ő kezd akkor a LA Dodgers mérkőzésein rendre under eredmények születtek. Az opening line ennek megfelelően nem épp a legmagasabb, hiszen 8,5 az under/over line. Viszont ott van az a tényező, hogy a vendégek csapatában nincs egy olyan ütőjátékos akinek 1,0 körüli hit mutatója lenne, de ugyanez mondható el a Dodgersről is a sok sérülés miatt.

A szimulációs eredmények alapján 7 pont várható a mérőzésen, hiszen 3,9, illetve 2,8 a várható pontszámadatok értéke. Ami igencsak beszédes a mostani találkozó előtt.

Vajon ma is nyerni tud a Dodgers? Statisztikai alapokra helyeztem a mostani ajánlást és bízom benne, hogy Buehler jó formát fog ki, ezáltal pedig jöhet az under opció. (Fotó : Getty Images)

Ami biztos, hogy az első mérkőzés ennek megfelelően zajlott és akkor mindössze 3 pontot alakítottak ki a felek, viszont most a 8. inningben elszálltak a csapatok és egy 9 pontos inninget hoztak össze. Ami szintén érdekes lehet, hogy az előző mérkőzésen két gyengébb kvalitású dobó kezdett és így is a 8. inningig 6 pontot szereztek a csapatok, ami máris beszédes. Úgyhogy én bizakodó vagyok, bízom abban , hogy Buehler megint jó formát fog ki, ha pedig így lesz akkor 5-6 inning után is pont nélküli, vagy 1-2 pontos lehet a vendég csapat. A Dodgers ütőbázis nem túl acélos, de szerintem ma képesek lesznek ismét hozni a meccset, viszont nagyon meglepődnék, ha ma is képesek lennének, akár 6-7 pont fölé menni. Úgyhogy mindenképp value bet a 8,5 under opció, amelyre “C” kategóriában ajánlok fogadást, hiszen baseballban underre tenni veszélyes dolog.

Los Angeles Dodgers – Miami Marlins  (22:10)

Tipp: Kevesebb, mint 8,5 pont (Játékösszesített) odds: 1,83 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: