MLB : Los Angeles Angels – Oakland Athletics

A prémium elemzések keretein belül még két találkozó kerül publikálásra és mindkét esetben baseballmérkőzésekről van szó. Elsőként a Los Angeles Angels – Oakland Athletics mérkőzéssel készültem.


MLB statisztika:
22 nyertes – 12 vesztes


I Los Angeles Angels – Oakland Athletics I

 

Ami azt illeti én az előző két mérkőzésből indulok ki. Látható, hogy az Oakland remek formában van, jelenleg jobb a helyezése és formája is, mint az LA Angels-é. Ami szintén remek hír, hogy a vendégek oldalán Bassitt fog kezdeni, míg a hazaiak részéről Heaney lesz a kezdő dobó.

Papíron közel 1 pontos favoritnak számítanak a vendégek, ennek ellenére mégis ők az underdog szerepben lévők. Ezt a lehetőséget kihasználva hoztam meg a döntésemet.

Az előző két mérkőzést 4, illetve 5 ponttal nyerte meg az Oakland, vajon ma is sikerül? (Fotó : Ezra Shaw/Getty Images)

Statisztikai adatok alapján tehát közel 1 pontos favoritnak számítanak a vendégek, ráadásul az előző két mérkőzésen 4, illetve 5 ponttal nyerni is tudott az Oakland. Ezért bizakodó vagyok és ahogy már említettem is élnék az underdog szerep lehetőségeivel és egy +1,5 pont hendikep mellett ajánlok fogadást a vendégekre!

Los Angeles Angels – Oakland Athletics (22:07)

Tipp: Oakland Athletics +1,5 pont (Hendikep) odds: 1,64 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588