b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Los Angeles Angels – Cleveland Indians – 09/12 02:07

Minden egyes tényező a vendégek sikerének áll és remélem, hogy nyerni is tudnak! (Fotó : Getty Images)

A mai napon 3 darab “prémium elemzés” kerül megosztásra. Mindhárom elemzés esetében egy-egy MLB mérkőzésre készítettem ajánlást.


 MLB statisztika:
81 nyertes – 42 vesztes


I Los Angeles Angels – Cleveland Indians I

A két csapat előző mérkőzéseire rendre fogadtunk és kiemelhetem, hogy nyertünk is. Ma viszont egy kicsit tartok attól a “magabiztos” Cleveland sikertől, hiszen a vendégek egyik legrosszabb teljesítményű dobója fog kezdeni. Papíron mindenképp esélyesnek mondanám a vendégeket, ám számomra egy jóval kedvezőbb és jóval biztonságosabbnak tűnő opció került kiválasztásra a találkozón. Ami a dobókat illeti a hazaiak egyik legrosszabb teljesítményű dobója fog kezdeni D. Peters személyében, míg a vendégeknél A. Plutko fog kezdeni, aki szintén nem a kiváló teljesítményéről híres.

A szimulációs adatok alapján a vendégek sikere ismételten a reális, ám a várható pontszámok 9-10 pontos mé

Minden egyes tényező a vendégek sikerének áll, viszont most a pontjaikra fókuszáltam! (Fotó : Getty Images)

A vendégek ütőkeretében ismét alig van változás, hiszen a pályán F. Lindor, C. Santana, O. Mercado, Y Puig, M. Freeman, Y. Chang, F. Reyes és J. Kipnis is szerepet kap. Ezen játékosok szinte egytől egyig 0,90, vagy magasabb hit mutatóval rendelkezik. A hazaik keretében M. Trout, ill. A. Simmons lehet az aki képes lehet akár hazafutásokat is összehozni, ám a keretben többen 0,80 körüli értékekkel rendelkeznek a hit mutatókat tekintve. Egy szó, mint száz én most nem a kimenetelekben kerestem az esélyeket, hanem a csapat pontszámokban (unibeten “futások”). Ezen adatok alapján a vendégektől ismét 6 pont várható, amit az előpző két mérkőzésen rendre hoztak, de ha a 2019-s szezon eredményeit nézem az Angels ellen 1 mérkőzésen kívül, ahol 4 pontot szerzett a Cleveland rendre megugrotta a 4,5 pontos határt. Most ez az opening line, úgyhogy én bizakodó vagyok és remélem, hogy a Cleveland ismét szerez 5 pontot.

Los Angeles Angels – Cleveland Indians (02:07)

Tipp: Több, mint 4,5 pont (Cleveland Indians futások száma / Cleveland Indians csapat összesítet) odds: 1,74 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: