b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Los Angeles Angels – Cleveland Indians – 09/11 04:07

Minden egyes tényező a vendégek sikerének áll és remélem, hogy nyerni is tudnak! (Fotó : Getty Images)

A “gold” szolgáltatás szeptemberi turnusa indul és elsőként egy hajnali MLB mérkőzést osztok meg elemzésül. A találkozó ma hajnali mérkőzésére ajánlottam fogadást, amely nyert is. A látottak alapján pedig igencsak bizakodó vagyok.


 MLB statisztika:
80 nyertes – 41 vesztes


I Los Angeles Angels – Cleveland Indians I

Ami azt illeti ezt a mérkőzést is teljesen a statisztikai adatokra építettem és nagyon bízom benne, hogy minden a szerint is fog alakulni. A Cleveland számára ismét kötelező “hajtani”, ha beszeretnék biztosítani a rájátszást. Jelenleg a vendégek a 6. pozíciót foglalják el, míg a hazaiak a 9. helyen “tanyáznak”. Számomra ez a mostani találkozó is hasonlítnat a hajnalihoz. A mérkőzés első befolyásoló tényezője a két dobójátékos. A hazaiak csapatában egy borzasztó teljesítményű dobó fog kezdeni a dombon, Jose Suarez személyében. A vendégek oldalán viszont az a Zach Plesac lesz a kezdő.

A szimulációs adatok alapján 2,1-2,2  pontos favoritnak számít a Cleveland Indians.

Minden egyes tényező a vendégek sikerének áll és remélem, hogy nyerni is tudnak! (Fotó : Getty Images)

A két ütőjátékos adatai között, ismét közel kétszeres eltérés látható, ennyivel jobbnak számít a Cleveland kezdő játékosa. A másik tényező a mérkőzésen a szimulációs adatok, amelyek alapján egyértelműen látszik, hogy a vendégek az esélyesek ráadásul a 2019-s idényben még egyszer sem kapott ki a Cleveland a Los Angeles Angels ellen. Az utolsó tényező, ami leginkább meggyőzött az ütőkeretek közti különbség. A hazai oldalon senki sem rendelkezik,0 fölötti hit mutatóval. Ezzel ellentétben a Cleveland nagyágyúi láthatóak a vendégek oldalán. A keretben F. Lindor, C. Santana, O. Mercado, Y. Puig, M. Freeman és Y. Chang is ott lesz,( ismét a pályán lesz) akik 1,0 fölötti, vagy körüli mutatókkal rendelkeznek. Egy szó, mint száz a vendégek sikerében mindenképp van érték és szerintem képesek lesznek behúzni ezt a mérkőzést. A szezonban még nem szenvedtek vereséget a hazaiakkal szemben, ami akár rossz ómen is lehetne, ám bízok a számokban és a látott különbségekben, amelyek remélem a pályán is megmutatkoznak majd!

Los Angeles Angels – Cleveland Indians (04:07)

Tipp: Cleveland Indians (A mérkőzés győztese) odds: 1,71 “B” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: