b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Los Angeles Angels – Cleveland Indians – 09/10 04:07

Minden egyes tényező a vendégek sikerének áll és remélem, hogy nyerni is tudnak! (Fotó : Getty Images)

A “gold” szolgáltatás augusztusi turnusának utolsó napjára készülök. Az elsőként megosztott mérkőzés egy MLB találkozó lesz, ahol a Los Angeles Angels fogadja otthonában a Cleveland csapatát.


 MLB statisztika:
79 nyertes – 40 vesztes


I Los Angeles Angels – Cleveland Indians I

Ami azt illeti ezt a mérkőzést teljesen a statisztikai adatokra építettem és nagyon bízom benne, hogy minden a szerint is fog alakulni. A Cleveland számára kötelező “hajtani”, ha beszeretnék biztosítani a rájátszást. Jelenleg a vendégek a 6. pozíciót foglalják el, míg a hazaiak a 9. helyen “tanyáznak”. A mérkőzés első befolyásoló tényezője a két dobójátékos. A hazaiak csapatában egy viszonylag gyengébb teljesítményű dobó fog kezdeni a dombon, P. Sandoval személyében. A vendégek oldalán viszont az a S. Bieber lesz a kezdő, aki elég sokszor mentette meg már a csapatát egy-egy jobb inningjével a vereségektől.

A szimulációs adatok alapján 1,6 – 1,8 pontos favoritnak számít a Cleveland Indians.

Minden egyes tényező a vendégek sikerének áll és remélem, hogy nyerni is tudnak! (Fotó : Getty Images)

A két ütőjátékos adatai között közel kétszeres eltérés látható, ennyivel jobbnak számít a Cleveland kezdő játékosa. A másik tényező a mérkőzésen a szimulációs adatok, amelyek alapján egyértelműen látszik, hogy a vendégek az esélyesek ráadásul a 2019-s idényben még egyszer sem kapott ki a Cleveland a Los Angeles Angels ellen. Az utolsó tényező, ami leginkább meggyőzött az ütőkeretek közti különbség. A hazai oldalon A. Simmons rendelkezik egyedüliként 1,0 fölötti hit mutatóval, viszont a rajta kívül tartózkodó 8 játékos mindegyike 1,0 alatti értékkel rendelkezik. Ezzel ellentétben a Cleveland nagyágyúi láthatóak a vendégek oldalán. A keretben F. Lindor, C. Santana, O. Mercado, Y. Puig, M. Freeman és Y. Chang is ott lesz, akik 1,0 fölötti, vagy körüli mutatókkal rendelkeznek. Egy szó, mint száz a vendégek sikerében mindenképp van érték és szerintem képesek lesznek behúzni ezt a mérkőzést. A szezonban még nem szenvedtek vereséget a hazaiakkal szemben, ami akár rossz ómen is lehetne, ám bízok a számokban és a látott különbségekben, amelyek remélem a pályán is megmutatkoznak majd!

Los Angeles Angels – Cleveland Indians (04:07)

Tipp: Cleveland Indians (A mérkőzés győztese) odds: 1,57 “B” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: