b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : LA Dodgers – LA Angels – 09/27 21:10

Vajon ma is nyerni tud a Dodgers? Statisztikai alapokra helyeztem a mai ajánlásomat és remélhetőleg az emberi tényező most nem befolyásolja a mérkőzést. (Fotó : Getty Images)

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 21:10

Végre megkaptuk a harmadik felvonás szorzóit és nem véletlen, hogy a fogadóirodák kivártak, ugyanis az Angels részéről P. Sandoval játszik végül. A csapatok előző meccsein a 8.5 pontos line rendre zöldült, ráadásul Sandoval miatt vélhetően azért kaptunk ilyen alacsony line-t, mert legutóbbi két mérkőzésén rendre under opciót alakított ki a dobó. Mindkét oldalon a tegnapi ütőkeretek láthatóak és így szűk egy órával a mérkőzés előtt ezt a linet nem hagyjuk ki. Úgyhogy jöjjön ismét az over ezen a meccsen.

📊 Ajánlott predikció: 
8.5 felett (Játék összesített)

odds: 
1.86 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: