b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : LA Dodgers – LA Angels – 09/27 03:10

Vajon ma is nyerni tud a Dodgers? Statisztikai alapokra helyeztem a mai ajánlásomat és remélhetőleg az emberi tényező most nem befolyásolja a mérkőzést. (Fotó : Getty Images)

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 03:10

Ma hajnalban 14 pontos mérkőzést hoztak össze a felek és nagyon bánjuk, hogy utolsó pillanatban elvetettük az over opciónkat. Ma viszont nem leszünk bátortalanok és fogadást ajánlunk erre a városi derbire, ugyanis két olyan dobó fog kezdeni a dombon, akik roppantul sok hibával rendelkeznek. A Dodgers részéről T. Gonsolin kezdése várható, míg a vendégek részéről D. Bundy kezd. Ezen dobók pedig döntő többségben 4-5 pontos mérkőzéseket szoktak kialakítani. A két ütőkeret közel azonos, bár a hazaiaké némileg erősebb, ám láthattuk, hogy ma két fantasztikus dobó ellenére is ilyen pontokban gazdag meccset alakítottak ki a felek. A hajnali mérkőzésen 8.5 pont volt az U/O line, ma ez már 9.5 pont. Mi a 9.0-ás line-t favorizáljuk, amit a felek a mostani szezonban minden alkalommal átléptek. Legkisebb ponttal rendelkező mérkőzésük ugyanis 10 pontos volt.

📊 Ajánlott predikció: 
9.0 felett (Játék összesített)

odds: 
1.74 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: