b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : LA Angels – LA Dodgers – 08/15 03:40

Vajon ma is nyerni tud a Dodgers? Statisztikai alapokra helyeztem a mai ajánlásomat és remélhetőleg az emberi tényező most nem befolyásolja a mérkőzést. (Fotó : Getty Images)

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik.


Kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez!


A Los Angelesi derbin nagyon bízom Kershaw dobásaiban, illetve a csapatok közötti különbségben. Annyi biztos, hogy a Dodgersre fogadni hendivel sosem egy életbiztosítás, viszont ilyen feltételek mellett, hogy az LA Angelsnél egy Sandoval képességű dobó fog kezdeni a dombon, mindenképp biztató. Az ütőkereteket tekintve is erősebb a Dodgers, úgyhogy bízom az erősebb csapat két pontos győzelmében.

LA Angels – LA Dodgers Fogadási határidő : 03:40
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
LA Dodgers -1.5 (Hendikep) 1.86 1.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : Getty Images )

0
%d bloggers like this: