b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : KC Royals – CHI Cubs – 08/07 01:15

CLEVELAND, OH - NOVEMBER 02: The Chicago Cubs celebrate after winning 8-7 in Game Seven of the 2016 World Series at Progressive Field on November 2, 2016 in Cleveland, Ohio. (Photo by Ezra Shaw/Getty Images)

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik.


Kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez!


A Cubs minden tényezőt figyelve órási favoritnak tűnik ezen a mérkőzésen. A Kansas ütőkerete a mostani meccsen nagyon gyenge játékosokból fog összeállni, ráadásul a dobójuk Keller sem számít egy kiemelkedő teljesítményű játékosnak. Bőven van realitás a -1.5-ös hendikepben, amit érdemes alacsony téttel favorizálni.

KC Royals – CHI Cubs Fogadási határidő : 01:15
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
CHI Cubs -1.5 (Hendikep) 1.90 1.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : Getty Images )

0
%d bloggers like this: