b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Kansas City Royals – Minnesota Twins

Vajon képes lesz a 3. hazai mérkőzést megnyeri a Kansas? (Fotó : Getty Images)

A “gold” elemzéseknél két találkozó kerül publikálásra. Igencsak bizakodó vagyok, hiszen remekül alakulnak az eredmények az MLB szekcióban. Ma egy biztosabb és egy rizikósabb opcióval készültem, ám bízok benne, hogy zöldülnek az ajánlások.


MLB statisztika:
13 nyertes – 8 vesztes


I Kansas City Royals – Minnesota Twins I

 

Ma hajnalban a második mérkőzést megnyerte a Twins, ezzel pedig továbbra is őrzik az első helyezésüket. A mai ellenfelük a liga legrosszabb eredményével rendelkezik, ezért is volt olyan meglepő az első mérkőzésen elszenvedett verségük. Tegnap is szoros mérkőzést hoztak össze a csapatok, viszont ma már teljesen más a helyzet és több, mint 1 pontos favorit a vendég együttes.

A szimulációs adatok alapján 1 pontos favorit a vendég csapat, hiszen 3,8  – 5,3 a várható eredmény. Tehát a mérkőzés favoritja jelenlegi adatok alapján a Minnesota Twins.

Vajon képes lesz a 3. hazai mérkőzést megnyeri a Kansas? (Fotó : Getty Images)

A vendég csapat kezdődobója Jose Berrios lesz, aki a mai riválisánál Duffy, jóval jobb képességű dobó. Ami azt illeti a két csapat játékoskerete több mindenben is különbözik és ezek a különbségek a vendégek felé billentik a mérleg nyelvét. Ami szintén egyértelmű tényező, hogy Duffy jelenleg 3-3-s mutatóval rendelkezik, míg vetélytársa 8-3-s mutatót alakított ki ez idő alatt. Egy szó, mint száz ma is szoros találkozóra van kilátás, ennek ellenére én bízom a Minnesota Twins győzelmében, amelyben bőven van érték.

Kansas City Royals – Minnesota Twins (20:15)
Tipp: Minnesota Twins (A mérkőzés nyertese) odds: 1,57 “B” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: