b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Kansas City Royals – Detroit Tigers

Vajon képes lesz a 3. hazai mérkőzést megnyeri a Kansas? (Fotó : Getty Images)

A szűkebb kínálat miatt már jeleztem a telegram csatornán, hogy elkezdünk ismét baseball mérkőzésekre fogadni. A kínálatból többnyire mindig 2,00 körüli szorzókkal ellátott mérkőzésekkel, illetve kimenetelekkel kalkulálok. Innentől élesben fogadunk és vezetni fogjuk, hogyan is áll az MLB részleg profitban.


I Kansas City Royals – Detroit Tigers I

 

A két csapat 3. mérkőzése következik a Kansas City otthonában. Az első mérkőzést nyerte a Kansas, majd ma hajnalban kikaptak. A statisztikai adatok alapján szoros mérkőzésre van kilátás, viszont érdekes, hogy reggel óta folyamatosan csökken a Kansas szorzója és 2,25-s opening line-ról, már 2,10-s szorzóért lehet fogadást kötni a hazai csapat sikerére. Márpedig a statisztikai adatok alapján itt a Kansas győzelme most a várható. A Detroit ugyan idegenben nem teljesít gyengén, de nem is mondanám őket jónak. A Kansas is hullámzó teljesítményt nyújt, de a mai mérkőzésen két alkalommal is az összes bázist feltöltötte a csapat, viszont nem sikerült onnantól befejezni és sajnos csak két pontot szereztek.

A szimulációs adatok alapján 4,9-3,8-s mutató jött létre, amely közel 1 gólos hazai sikert vár. Ami azt illeti én nem számítok ma sem nagy adok-kapokra és várhatóan 7-8 pontos mérkőzést láthatunk.

Vajon képes lesz a 3. hazai mérkőzést megnyeri a Kansas? (Fotó : Getty Images)

Ami szintén döntő lehet a mostani mérkőzésen, hogy a Detroit Tigers csapatából egyre többen hiányoznak és esnek ki, ez pedig köztudott, hogy egy csapatnak sem jön jól sose. Ugyan a vendégektől Matt Boyd lesz a dobójátékos, akinek nagy tapasztalata van, viszont a Kansas játékosai nem leírhatóak. Egy szó, mint száz bízok a hazai sikerben, de a +1,5 hendikep opció számomra biztonságosabbnak tűnik. A statisztikai adatok alapján elviekben várható a Kansas sikere, úgyhogy “B” kategóriába sorolva ajánlom 1,70-s szorzóért cserébe a Kansas sikerét +1,5 pontos hendikeppel.

Kansas City Royals – Detroit Tigers (02:05)
Tipp: Kansas City Royals +1,5 pont (Pontszám hendikep) odds: 1,70 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: