b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Kansas City Royals – Cleveland Indians – 20:15

Minden egyes tényező a vendégek sikerének áll és remélem, hogy nyerni is tudnak! (Fotó : Getty Images)

A mostani “gold” elemzésem ismét egy biztosabbnak ígérkező párosításból alakul ki. A pályán a Kansas City Royals, illetve a Cleveland Indians.


MLB statisztika:
52 nyertes – 22 vesztes


I Kansas City Royals – Cleveland Indians I

 

A mérkőzés számomra igencsak kedvező, hiszen ebben a párosításban eddig 5-0-s mérlegem van. Pár nappal ezelőtt a párosítás mérkőzésére már ajánlottam fogadást és akkor extra inningben tudta kiharcolni a győzelmet a Cleveland. A második mérkőzést a dobók miatt, míg a ma hajnali találkozót az ütőjátékosok teljesítménye miatt nem favorizáltam. Ma viszont a Cleveland csapatában az a T. Bauer fog kezdeni dobóként. Bauer játékára eddig három alkalommal ajánlottam fogadást és mind a háromszor sikerült profitálni. Bauer a liga egyik legjobb képességű játékosa. A hazai oldalon, viszont egy olyan kezdőjátékos fog dobni, akinek a mutatója átlagon aluli. Danny Duffy 4-5-s mutatóval rendelkezik ugyan, de a 4 győzelemből két alkalommal a Detroit Tigers, White Sox, illetve a Baltimore ellen érte el.

A szimulációs eredmények alapján több, mint egy pontos favoritnak számítanak a vendégek. Három statisztikai portál 1,0 és 1,2 pontos favoritként kezeli a vendégeket.

Minden egyes mutató a Cleveland sikere mellett szól. (Fotó : Gregory Shamus/Getty Images)

A találkozón tehát a dobójátékosok miatt már alapra bizakodó vagyok. Ezt követi az ütőkeretek közötti különbség. A vendégek oldalán Ramirez, Luplow, Lindor, Mercado, Santana és Kipnis is 1,0 hit fölötti mutatóval rendelkezik, míg a hazai csapatból egyedül W. Merrifeld továbbra is az akinak 1,12-es hit mutatója van. A többi játékos 0,90, vagy gyengébb hit mutatóval rendelkezik. A harmadik tényező, hogy a két csapat 2019 júliusában már 9 mérkőzést játszott egymással, ebből 8 alkalommal Cleveland siker született. Ma hajnalban 9-1-re nyertek a vendégek, de épp ezt megelőzően 8-3-ra hozták a kötelezőt. Véleményem szerint minden a vendégek sikere mellett szól, a fogadóirodák is a Cleveland sikert várják a mérkőzésen és remélem, hogy ma nem történik hasonló meglepetés, mint a Minnesota Twins mérkőzésén.

Kansas City Royals – Cleveland Indians (02:15)

Tipp: Cleveland Indians (A mérkőzés nyertese) odds: 1,55 “B” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: