b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Kansas City Royals – Cleveland Indians – 07/26 02:15

Minden egyes tényező a vendégek sikerének áll és remélem, hogy nyerni is tudnak! (Fotó : Getty Images)

A második “gold” elemzés esetében egy közös publikációt tartok a kínálat szűkössége miatt. Ami fontos az ilyen esetekben, amennyiben valaki “gold” és “prémium” előfizető is, mindig a magasabb téttel kalkuláljon.


MLB statisztika:
46 nyertes – 20 vesztes


I Kansas City Royals – Cleveland Indians I

 

A mérkőzés számomra igencsak kedvező, hiszen ebben a párosításban eddig 4-0-s mérlegem van, ami remélhetőleg 5-0-ra fog módosulni. A Cleveland számomra több esetben is egy “kedvenc” csapat, hiszen remek ütőbázissal rendelkezik az együttes, ráadásul a dobójátékosaik is többször képesek kiváló teljesítményekkel előrukkolni. Most Adam Plutko fog kezdeni a vendégek részéről, aki a legutóbbi hat kezdéséből idegenben, 5 alkalommal nyerni tudott a Cleveland.

A szimulációs eredmények alapján több, mint egy pontos favoritnak számítanak a vendégek. 

Minden egyes mutató a Cleveland sikere mellett szól. (Fotó : Gregory Shamus/Getty Images)

A mérkőzésen számomra két dolog az ami igencsak döntőnek bizonyul. Az egyik az, hogy az a Mike Montgomery fog kezdeni a hazai oldalon, aki talán a liga egyik leggyengébb dobójának minősül. A másik pedig az, hogy a Cleveland ütőkeretében 6 játékos is 1,0 fölötti hit mutatóval rendelkezik, míg a hazai keretből mindössze 1 játékos az, aki nem más, mint W. Merrifield. Úgyhogy bizakodó vagyok, eddig remekül nyúltam bele a Cleveland mérkőzéseibe és remélem, hogy most is így lesz. Úgyhogy hajrá Cleveland Indians!

Kansas City Royals – Cleveland Indians (02:15)

Tipp: Cleveland Indians (A mérkőzés nyertese) odds: 1,68 “B” kategória Tét : 5 egység (Gold előfizetők)

Kansas City Royals – Cleveland Indians (02:15)

Tipp: Cleveland Indians (A mérkőzés nyertese) odds: 1,68 “B” kategória Tét : 3 egység (Prémium előfizetők)

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: