b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Kansas City Royals – Chicago White Sox – 08/18 02:15

Vajon képes lesz a 3. hazai mérkőzést megnyeri a Kansas? (Fotó : Getty Images)

A harmadik prémium elemzés esetében egy hajnali MLB elemzés kerül megosztásra és itt is a szimpla statisztikai adatokra alapoztam a döntésemet.


MLB statisztika:
35 nyertes – 15 vesztes


I Kansas City Royals – Chicago White Sox I

 

Ezen a mérkőzésen sincs értelme sokáig húzni a mondanivalót, hiszen a vendég oldalon az-az Ivan Nova fog kezdeni, aki ellen én csukott szemmel is fogadást ajánlok. Nem fogok elszállni a tétekkel, de abban biztos vagyok, hogy ő az a bizonyos gyenge láncszem a White Sox csapatában, aki ha játszik és legfőképp idegenben akkor érdemes a White Sox-ot veretni. A hazai oldalon egy viszonylag jobb képességű dobó fog kezdeni, méghozzá Danny Duffy, viszont eddig ő sem szuperál a ligában

A szimulációs adatok alapján kereken egy pontos favorit a hazai csapat 3 statisztikai portál adatai alapján, ami szerintem nem véletlen.

Vajon képes lesz a 3. hazai mérkőzést megnyeri a Kansas? (Fotó : Getty Images)

Az előző két mérkőzést kihagytam és bár ne tettem volna, hiszen mindkétszer “gálázott” a Kansas. Ma egy gyengébb dobó érkezik a Kauffmann Stadiumba és véleményem szerint ismét kijöhet a dobók közti különbség. A Kansas jó formában van, míg a White Sox pocsék szériában. A legutóbbi 10 idegenbeli mérkőzésükből mindössze egyszer tudtak nyerni. Úgyhogy bizakodó vagyok és tényleg itt is lehet számítani a hazaiak sikerére.

Kansas City Royals – Chicago White Sox (02:15)

Tipp: Kansas City Royals (A mérkőzés győztese) odds: 1,74 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: