b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Houston Astros – Washington Nationals – 10/24 02:07

Minden egyes statisztikai adat a hazaiak győzelmét jósolja meg, ezért erre ajánlok fogadást! (Fotó : USA Today)

A második gold elemzés esetében az MLB döntőjének második mérkőzésére ajánlok fogadást. Ma hajnalban 5-4-re nyert kisebb meglepetésre a Washington, ám ma már másként alakulhat a találkozó kimenetele.


 MLB statisztika:
87 nyertes – 47 vesztes


A Houston hazai pályán erősnek mondható, ám a Washington olyan fokozaton van a rájátszásban, ami könnyen a hazaiak vesztét jelentheti. A Washington ütőkerete leginkább az, amely képes lehet meglepetést okozni a holnapi nap folyamán, hiszen Turner, Rendon, Soto, Hendrick négyes képes hazafutásokat ütni. A hazai oldalon is elmondható ez több játékosról is, így Springer, Altuve, Brantley, Gurriel, vagy épp Bregman, de látható, hogy a hazaiaknak egy komolyabb teljesítményű dobó már komoly fejtörést okoz. Mivel visszanéztem most a reggel folyamán a mérkőzést nagyon meglepett az, hogy így megingott a Houston dobórész, ám szerintem ez a mai nap J. Verlander dobójátékával javulhat. Ami biztos, hogy a vendégek részéről egy hasonló kvalitású dobó S. Strasburg fog kezdeni, aki szintén nem egyszer teljesített már remek mutatókkal. Úgyhogy ez a mérkőzés a dobók csatájáról szólhat, amely akár 6-7 inningen keresztül is tarthat.

A szimulációs adatok alapján 1 pontos favoritnak számít a Houston, ám az átlagokat tekintve egy 8-9 pontos mérkőzésre van most is kilátás.

Izgalmas mérkőzésre van kilátás, ám a két együttes részéről szinte a legjobb dobók fognak kezdeni a dombon! (Fotó : USA Today)

A ma hajnali mérkőzésen 9 pont született, ami rendben is van. Viszont ismerve a két dobójátékos teljesítményét és a mögöttük felsorakozó elkapókat szerintem meglepetés lenne, ha ismét kialakulna egy 9-10, vagy épp nagyobb átlaggal rendelkező mérkőzés. A fogadóirodák által kialakított opening line az U/O piacok látható, hogy 7,5 pont. Ez pontosan az a határ, amely remekül példázhatja azt, hogy itt a két dobó képes lehet mattolni az ütőjátékosokat és akár 8 ponton belül is maradhatnak. Én ezért most a 8,5 pont alatti opcióra ajánlok fogadást, ami a legutóbbi Verlander – Strasburg kettős összecsapásán zöldült, hiszen akkor 5-3-ra nyert a Washington. A tét nagy és ez könnyen rányomhatja a játékosok teljesítményére a bélyegét. A hazaiak sikerében is lehet érték, de látva a tegnapi mérkőzést a Washington meglepetés győzelme is benne lehet a találkozóban.

Houston Astros – Washington Nationals Fogadási Határidő : 02:07
Tipp : Kevesebb, mint 8,5 pont (Pontszám összesített) odds: 1,61 Tét : “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: