b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Houston Astros – Seattle Mariners – 09/08 01:10

Bregmanéknek ma kötelező a győzelem! (Fotó : Getty Images)

Az utolsó “gold” elemzésben a Houston Astros – Seattle Mariners mérkőzésre készültem, ahol egy opcióban óriási értéket véltem felfedezni és remélem, hogy zöldülni is fog a megosztott ajánlás.


 MLB statisztika:
75 nyertes – 39 vesztes


I Houston Astros – Seattle Mariners I

A Houston Astros az a csapat, akikre szívesen fogadok, ám az utóbbi időben párszor megtréfáltak már. Azóta hanyagoltam a mérkőzéseiket, ám látható, hogy ismét régi formájában a csapat, ráadásul a mostani riválisuk ellen a 2019-s szezonban még nem szenvedtek vereséget. Az ilyen mutatók általában rossz ómenek szoktak lenni, ám a hazaiak legjobb dobójátékosa lesz a dombon J. Verlander, míg a vendégek részéről Y. Kikuchi az egyik legrosszabb dobó kezd.

A szimulációs adatok alapján az Astros több, mint 3 pontos favoritnak számít a mostani mérkőzésen.

A hazai együttes minden egyes mutatóban felülmúlja a mostani riválisát. Ráadásul a liga egyik legjobb dobójátékosa fog kezdeni a hazaiknál. (Fotó : Getty Images)

A két kezdődobó között tehát óriási különbség van, majd ezt követően ott vannak az ütőkeretek. Ezt látva szinte egyértelművé vált számomra, hogy a Houston itt, egy kapitális hibasorozatnak köszönhetően veszíthet, de ezt Verlander, ill. az ütőkeretek közötti különbségek miatt aligha következhet be. Ha már ütőkeretek, a vendégek legjobbja D. Gordon, aki 0,80-s hit mutatóval rendelkezik és nála csak rosszabb mutatókkal rendelkező ütőjátékosok találhatóak meg a keretben. A hazai oldalon, viszont öt játékos is 1,0 fölötti értékkel rendelkezik. Na most Verlander az ilyen ütőjátékosokat szinte strike-ok/strike outok tömkelegével küldi vissza a padra. Úgyhogy én mindenképp bizakodó vagyok, ráadásul a legutóbb mikor Kikuchi kezdett 10-2-re kaptak ki az Astrostól a vendégek. Szerintem minden a hazai győzelemnek áll, amit egy -1,5 pontos hendivel megsépkelve 1,50-s szorzón “A” kategóriába ajánlok fogadásként!

Houston Astros – Seattle Mariners (01:10)

Tipp: Houston Astros -1,5 pont (Pontszám hendikep) odds: 1,52 “A” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: