b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Houston Astros – Oakland Athletics – 09/12 02:10

A fogadóirodák szorzói alapján a vendégek a favoritok, ám Anderson legutóbb a Hous

A harmadik, egyben utolsó elemzés esetében pedig egy erős párosítás mérkőzésére fogadok, ahol az előző két fordulóban óriási fordulatokat és nem mellesleg pontokban gazdag mérkőzéseket játszottak a felek.


 MLB statisztika:
81 nyertes – 42 vesztes


I Houston Astros – Oakland Athletics I

Ami számomra már elsőként érdekes a meccsen, hogy az A’s csapatában B. Anderson fog kezdeni dobóként, aki az overes mérkőzéseiről és az idei szezon első 7 pontos innigjéről híres. A hazaiaknál J. Urquidy fog kezdeni, aki hasonlóan a riválisához nem a legjobb dobóteljesítményéről híres és ennek apropóján véleményem szerint ma is egy overt hozhatnak össze a felek.

A szimulációs adatok alapján legalább 10 pontos mérkőzésre van kilátás. Az előző mérkőzésen 28! pontot szereztek a csapatok, míg az azt megelőző mérkőzésen 15-0-ra nyert a Houston.

A fogadóirodák szorzói a hazaiak győzelme a reális, ám a pontokban szerintem ma is nagy érték lehet. (Fotó : Getty Images)

Az ütőkeretek egy az egyben hasonlítanak a tegnapihoz és mindkét oldalon a legrosszabb hit mutatókkal rendelkezők 0,77, ill. 0,61-s mutatókkal rendelkeznek. Viszont összességében elmondható, hogy mint vendég, mint hazai oldalon rengeteg a 0,90 fölötti hit mutatóval rendelkező játékos. Ennek köszönhetően, illetve látva azt, hogy milyen kvalitású dobók fognak kezdeni én egy over opciót ajánlok, amit jelen esetben a 9,5 pontos határon húztam meg. Szerintem 10 pontot ismét képesek lesznek összehozni a felek és ez az ajánlás könnyen zöldülhet, ha hasonló felfogásban és stílusban játszanak a csapatok, mint az előző két mérkőzésükön.

Houston Astros – Oakland Athletics (02:10)

Tipp: Több, mint 9,5 pont (Játék összesített) odds: 1,60 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: