b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Houston Astros – Detroit Tigers – 08/23 02:10

Bregmanéknek ma kötelező a győzelem! (Fotó : Getty Images)

A “gold” elemzések esetében két MLB mérkőzésre lehet számítani és elsőként máris azzal a párosítással kezdenék, ahol ma hajnalban óriási meglepetésre a Houston Astros kikapott a Detroit Tigers ellen. Véleményem szerint ennél nagyobb motiváció aligha kell egy csapatnak, egy ekkora pofon után kötelező a győzelem!


 MLB statisztika:
67 nyertes – 37 vesztes


I Houston Astros – Detroit Tigers I

 

A hajnali mérkőzésen kb. köpni-nyelni alig tudtam, hiszen erre az eredményre sehogy se lehetett felkészülni. A Detroit két szóló hazafutásnak köszönhetően 2 pontot szerezve nyert egy favorit ellen, akiket én szezon végén a legjobbak közé várok. A Houston egyetemben a Washington/Dodgers kettőssel kezet rázhat, hiszen úgy tűnik, hogy most a nagyágyúk szaladnak bele akkora pofonokba, hogy még az nekünk fogadóknak is fáj. Ami biztos, hogy az Astros vezetőedzője igencsak feszült riportot adott a mérkőzés végén és ez nem véletlen, hiszen a Houstonnak is minden egyes pontra szüksége lenne, hiába vannak ilyen előkelő helyen. A mai mérkőzést én el is felejteném és koncentrálnék a holnap hajnalira, ahol az a Zimmermann (1-8) fog kezdeni aki ellen már 8 nyertes elemzést készítettem. A hazai oldalon Gerrit Cole (14-5) fog kezdeni, aki Verlanderhez hasonló nagyágyúnak számít.

A szimulációs adatok alapján a Houston 4 pontos favoritnak számít! Igen 4 pont!

Ma megmutathatják Bregmanék, hogy képesek több ponttal is nyerni és remélhetőleg legalább 8 pontos mérkőzés szemtanúi lehetünk. (Fotó : Getty Images)

A dobójátékosok között szinte sose látott különbség lesz majd tapasztalható, hiszen Zimmermann az aki képes 1 inning alatt 3-4, de akár ennél több pontból álló játékrészeket is képes összehozni. Míg Cole egy-egy kisebb megingást elvétve, nagyon magabiztosan tudja hozni az inningeket. Ami azt illeti, óriási változások lesznek a Houston ütőkeretében, hiszen a hajnali mérkőzést követően 6 ember is cserélődött, ami egyrészt természetes, másrészt számomra bizakodásra ad okot. Amit ma hajnalban láttam, az katasztrófa volt, most viszont itt a lehetőség, hogy ismét helyre álljon a rend. A vendégek keretében is erősödött az ütőkeret, hiszen 3 olyan játékos került be a keretbe akik 0,90, illetve 1,0 közötti hit mutatóval rendelkeznek, viszont továbbra is érdemes kiemelni, hogy a Detroit keretében 0 játékos van 1,0 fölötti hit mutatóval. Egy szó, mint száz én most egy extra motivált Houstonra számítok. Szerintem fejben összeszedi magát az együttes, ráadásul az ütőjátékosok is cserélődtek. A hajnaliból tanultam, ezért a hendikep opciót elfelejtem és e helyett egy over opcióra ajánlok fogadást, ami a 7,5 pont fölötti érték lenne. A mostani mérkőzésekből kiindulva a csapatok ugyan 3 ponttal zártak, de ezt megelőzően kétszer is 9 pontot értek el a felek. Úgyhogy mindenképp bizakodó vagyok, ráadásul a statisztikai adatok alapján a Houstontól 7,2-7,5 pont közötti érték várható, tehát 7 pont. Míg a Detroit csapatától 2,8-3,0, tehát 3 pont. Mindezek számomra megalapozzák a 7,5 pont feletti opciót, amelyre megéri fogadni, főleg a hajnali “pontcsendet” követően.

Houston Astros – Detroit Tigers (02:10)

Tipp: Több, mint 7,5 pont (Játék összesített – További piacok) odds: 1,64 “B” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: