b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Houston Astros – Detroit Tigers – 08/22 02:10

Bregmanéknek ma kötelező a győzelem! (Fotó : Getty Images)

A ma hajnali “gold” elemzés a Cubs sikerének köszönhetően nyereséggel zárt és szeretném ezt a sorozatot tovább folytatni. A mostani elemzésemben elsőként a Houston és a Detroit mérkőzésére ajánlok fogadást, amit érdemes mihamarabb megtenni, hiszen folyamatosan csökken a szorzó a találkozón.


 MLB statisztika:
66 nyertes – 36 vesztes


I Houston Astros – Detroit Tigers I

 

A tegnapi elemzéshez hasonlóan, most is leginkább a statisztikai adatokban, ill. a kezdőjátékosok tényezőjében bízva hoztam meg a döntésemet. Ha már kezdő dobójátékosok, a hazaiak részéről az a J. Verlander fog kezdeni, aki nem csak a csapat legjobbja, de véleményem szerint az egész liga legjobbjának számít. Jelenleg 19 mérkőzés alatt 15-4-s átlaggal rendelkezik Verlander, ami remek mutatónak számít. Riválisa D. Norris lesz, akinek már a statisztikai adatai (3-10) beszédesek, ám számomra az ERA mutatók között látható különbség az, ami egyértelműsíti a két játákos közötti különbséget. Verlander közel 2,5x jobb mutatóval rendelkezik, mint ellenfele.

A szimulációs adatok alapján az Astros több, mint 3 pontos favoritnak számít a mostani mérkőzésen.

A hazai együttes minden egyes mutatóban felülmúlja a mostani riválisát. Ráadásul a liga egyik legjobb dobójátékosa fog kezdeni a hazaiknál. (Fotó : Getty Images)

A két kezdődobó alapján tehát a Houston sikere mellet már van egy nagyon erős érv. Ezt követően megnéztem az előző két mérkőzését a csapatnak és ténylegesen azt tudom mondani, hogy itt a Houston dobója, ill. a cseredobók képesek lehetnek 2-3 ponttal lehozni a mérkőzést. Ami azt illeti az ütőkereteket is végigvizsgáltam és egyértelműen látszódik a különbség. A Houston 9 fős keretében 7 játékos rendelkezik 1,0 fölötti hit mutatóval, ill. a másik két játékos Maldonado 0,91, ill. Jack Mayfield 0,96-s értékkel rendelkezik, ami szinte annyit jelent, hogy a most pályára lépő ütőjátékosok mindegyike képes lehet a futásokra, ill. a pontszerzésre. A vendégek keretében ennek pontosan az ellentettje látható. A Detroit csapatában Harold Castro az aki 0,88-s hit mutatóval rendelkezik és rajta kívül minden egyes személy a Detroit ütőkeretében ez alatti értékekkel rendelkezik. Egy szó, mint száz hazai pályán lép ismét pályára a Houston és lényegében minden egyes adat a mellett szól, hogy itt legalább 2 pontos sikert fog elérni a csapat. A hazaiak kezdője ahogy már említettem is, talán a legjobb az egész ligában a dobójátékosokat tekintve. Az ütőkeretek között akkora különbség van, hogy ilyet nagyon ritkán látni a pályákon. Úgyhogy egy kötelező győzelemre számítok, egy gyenge Detroit ellen és remélem, hogy nem hátradőlve fogják hozni a Houston játékosok ezt a meccset, hanem odateszik magukat és lehozzák legalább 2 pontos különbséggel. Ezért a mostani ajánlásom a Houston Astros győzelmére és a -1,5 pontos hendikep opcióra vonatkozik és ezt ajánlom 5 egységgel fogadásként.

Houston Astros – Detroit Tigers (02:10)

Tipp: Houston Astros -1,5 pont (Pontszám hendikep) odds: 1,50 “B” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: