b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : HOU Astros – TB Rays – 10/15 02:40

A fogadóirodák is a vendégek sikerét favorizálják és statisztikai adatok, illetve a játékosok alapján is bőven esélyes a vendégek sikere! (Fotó : Getty Image)

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 02:40

A mérkőzést azzal kezdem, hogy ha dobót kell beállítanod akkor T. Glasnow kezdését pipáld ki. Amennyiben ő kezd, itt nincs kérdés főleg nem azzal a Z. Greinkevel szemben, aki az egész szezont végig sérüléssel hozta és rendre karfájdalmakra panaszkodott. Greinke pár napja azt nyilatkozta, hogy még most sincs 100%-os formában, sőt ha nem muszáj, akkor nem is szeretne játékot vállalni, hiszen a sérülése akár ki is újulhat. A Houston sorsa ezzel alighanem lezártnak tekinthető, ugyanis, ha Greinke nem játszik, vagy épp bevállal 4-5 inninget, akkor is olyan “rookie” dobók érkezhetnek, akiket az A. Meadows, R. Arozarena, B. Lowe, J. Wendle, M. Margot, W. Adames hatosból álló ütőkeret darabjaira szedhet. Láthattuk az előző három mérkőzést, ahol rendre a Tampa Bay dobói magabiztos teljesítménnyel rendelkeztek és ugyanez mondható el az ütőkeretről is, akik egy-egy jobb inninget hozva magabiztosan abszolválják a győzelmet. Ugyan nehéz 4-0-val hozni egy elődöntőt, ám a mostani formai különbségek, Greinke idei pocsék formája, illetve sérülése és nem mellesleg az amúgy nem túl acélos Houston ütőkeret miatt a Tampa Bay “söprésre” minden esély adott. Mivel a szorzó alacsony, illetve a hónapunk gyatra, így vállalok némi kockázatot és öt egységgel ajánlom a Tampa Bay sikerét. Remélhetőleg a Tampa Bay legjobb dobójátékosa Glasnow magabiztos teljesítménnyel abszolválja majd a találkozót. Amennyiben Glasnow nem kezdene, a tegnapi tippünkhöz hasonlóan jelezni fogok és akkor érdemes a cash outra rányomni. (Bet365 automatikusan vissza fogja adni a feltett téted, csak állítsd be T. Glasnow kezdését.)

📊 Ajánlott predikció: 
TB Rays (Győztes)

odds: 
1.66 Ajánlott tét: 5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: