Prémium szolgáltatás: MLB – Hasonló eredmények születnek most is?

A hajnali baseball ajánlásaink szépen helyt álltak és lényegében, könnyed kijelentés lenne, ha már azt mondanánk, hogy tudjuk, és értjük a sportot akkor hazudnánk, de remek kiinduló alap a külföldi forrás, illetve már kezdünk ráérezni.. Ma a tegnapihoz hasonlóan nem változtatnánk a tippjeinken és ugyanazokra a mérkőzésekre fogadnánk, hasonló opciókkal, viszont most egy esetben változtatnánk.


 Az első találkozón ismét az Atlantával kezdenénk, és ismét az Atlanta – Miami találkozik egymással. Ma hajnalban a várakozásnak megfelelően nyerni tudott az Atlanta méghozzá 10-6-s arányban és ez már sorozatban a harmadik győzelme a csapatnak a Miami ellen. A forrásunk véleménye szerint ilyenkor szokott jönni egy-egy törés, leengedés a csapatok részéről így nem annyira biztos ma már az Atlanta győzelme, de még most is 65-70% biztonsággal lehetne tenni a győzelmüket. Most viszont egy kicsit “rizikósabb” opcióval érkezünk, ami az Atlanta megszerzett pontszáma lenne. Látható, hogy remekül hozták eddig a mérkőzéseket és a találkozókat megfigyelve 6-9-10 pontot szerzett a Bravers csapata. Így mi úgy gondoljuk, hogy ma a “leeresztés” miatt talán szorosabb eredmény alakulhat, ki de a 4,5 pontszám feletti értékben van lehetőség, amelyet mi most behúzunk a találkozón és reméljük, hogy hajnalban ismét nyereségre és sikerre ébredünk az Atlantai csapatnak köszönhetően.

Atlanta – Miami (01:35) Tippmix kód: 04073 V
Tipp:Több, mint 4,5 (Hazai csapat – Pontszám 4,5)odds:1,60 “C” Tét: 2 egység

A következő mérkőzésen pedig ugyanúgy , mint tegnap a pontszámoké a “főszerep”. Lényegében két nagyágyú találkozik egymással, akik várhatóan a dobóknak köszönhetően kevés pontot fognak szerezni. Mindkét csapat remekül teljesít a Boston Red Sox egyértelműen a mérkőzés esélyese és a tegnapi mérkőzésen is nyerni tudtak és 2-1-s eredménnyel zártak. A Boston az első, míg a Philadelphia a 4. helye áll. Ami miatt bízunk a döntésünkben, hogy a két fél legutóbbi mérkőzésein végig kevés pontos mérkőzést alakított ki. Legutóbb 1:3, 2:1, 6:5, 2:1 volt a két fél mérlege egymás ellen. Lényegében most sem várunk nagy adok-kapok eredményt várhatóan a Boston ismét nyerni tud és valószínűleg kevés pont születik majd ismét a mérkőzésen.

Philadelphia – Boston (01:05) Tippmix kód: 04013 H
Tipp:Kevesebb, mint 10,5 (Pontszám 10,5) odds:1,50 “C” Tét: 1 egység


Sok sikert és szerencsés napot!