b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB: Hajnalban ismét az Atlanta Braves a favorit!

Az előző két mérkőzésen 5, illetve 6 ponttal zártak a felek. A Bravestől ismét 5 pont körüli átlag várható, illetve 2 pontos favoritnak számítanak. (Fotó : Usa Today)

Ma hajnalban remek volt arra kelni, hogy az Atlanta – Miami mérkőzésen magabiztosan vezet az Atlanta Braves. Lényegében egy biztosabb tippet húztunk ki a baseball kínálatból és ma sem tennénk ezt másként, de jelen állás szerint egy kicsivel rizikósabb, de annál kecsegtetőbb opcióra fogadunk!


Szeretnél te is minden nap értesülni a velünk kapcsolatos információkról és hírekről?

Csatlakozz a Telegram csatornánkhoz:
http://www.t.me/betandwintipps

Ha, pedig érdekelnek az ajánlásaink és szeretnél csatlakozni:

ELŐFIZETÉSED MÁR ITT IS IGÉNYELHETED – KLIKK!


Ma hajnalban a várakozásnak megfelelően nyerni tudott az Atlanta méghozzá 10-6-s arányban és ez már sorozatban a harmadik győzelme a csapatnak a Miami ellen. A forrásunk véleménye szerint ilyenkor szokott jönni egy-egy törés, leengedés a csapatok részéről így nem annyira biztos ma már az Atlanta győzelme, de még most is 65-70% biztonsággal lehetne tenni a győzelmüket. Most viszont egy kicsit “rizikósabb” opcióval érkezünk, ami az Atlanta megszerzett pontszáma lenne. Látható, hogy remekül hozták eddig a mérkőzéseket és a találkozókat megfigyelve 6-9-10 pontot szerzett a Braves csapata. Így mi úgy gondoljuk, hogy ma a “leeresztés” miatt talán szorosabb eredmény alakulhat, ki de a 4,5 pontszám feletti értékben van lehetőség, amelyet mi most behúzunk a találkozón és reméljük, hogy hajnalban ismét nyereségre és sikerre ébredünk az Atlantai csapatnak köszönhetően.

Atlanta – Miami (01:35) Tippmix kód: 04073 V
Tipp:Több, mint 4,5 (Hazai csapat – Pontszám 4,5) odds:1,60 “C” Tét: 2 egység

Amennyiben tetszik a mai ajánlásunk kérjük, hogy egy megosztással segítsd a munkánkat. Illetve, ha bármilyen véleményed lenne szívesen fogadjuk!

0
%d bloggers like this: