b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Detroit Tigers – Toronto Blue Jays – 07/20 01:10

TORONTO, ON - SEPTEMBER 10: Kevin Pillar #11 of the Toronto Blue Jays at bat during MLB game action against the Detroit Tigers at Rogers Centre on September 10, 2017 in Toronto, Canada. (Photo by Vaughn Ridley/Getty Images)

A ma hajnali elemzés a 8. inningben úszott el, végül is benne volt a pakliban ez az eredmény. A mai megosztás már egy holnap hajnali találkozó lesz, amelyre a Detorit Tigers dobójátékosa miatt ajánlok fogadást.


MLB statisztika:
38 nyertes – 16 vesztes


I Detroit Tigers – Toronto Blue Jays I

 

A találkozón adottak az esélyek és látható, hogy a vendégeket tartják favoritnak a fogadóirodák. Az opening line a vendégekre 1,62, amely szerintem remekül lett “belőve”, hiszen a hazaiak dobójátékosa az a Jordan Zimmermann lesz, aki pocsék formában van, rengeteg overes mérkőzést hoz össze és nem mellesleg a legutóbbi két mérkőzésén 14 pontot hozott össze az ellenfeleknek 7,1 inning alatt. A mutatója 0-4, ráadásul 7,20 az ERA mutatója, úgyhogy érdemes élni a lehetőséggel. A vendégek részéről M. Stroman lesz a dobójátékos, aki már a szezon elején megmutatta, hogy mire képes a Detroit ellen.

A szimulációs eredmények alapján 1,6-2,0 pontos favoritnak számítanak a vendégek, tehát várhatóan 1-2 ponttal győzni fog a Blue Jays.

Vajon képes lesz megnyerni a mérkőzést a Toronto? (Fotó: Vaughn Ridley/Getty Images)

Ami biztos, hogy már második mérkőzése élek a Zimmermann mizériával. Most ő következik és nagyon bízom benne, hogy már a mérkőzés első harmadában összehoz 5-6 pontot a vendégek javára. Összességében egyébként nem leírandó a hazai csapat, bár tény és való, hogy pocsék a teljesítményük hazai pályán is, hiszen 44 mérkőzésből mindössze 12-t nyertek meg. A Toronto sem egy jó kvalitású csapat, ám a statisztikai adatok, Zimmermann, illetve szimplán a Detroit mostani szereplése miatt én nagyon bízom a Toronto Blue Jays sikerében. Úgyhogy erre az opcióra ajánlok fogadást  és remélem, most nem lepnek meg a csapatok.

Detroit Tigers – Toronto Blue Jays (01:10)

Tipp: Toronto Blue Jays (A mérkőzés győztese) odds: 1,62 “B” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: