b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Detroit Tigers – Texas Rangers

Statisztikailag erősebb a Texas Rangers, ráadásul most 2 pontos favoritnak számítanak. (Fotó : Getty Images)

A “gold” elemzések esetében egy hajnali baseballmérkőzéssel készültem. Lényegében ma ezt a mérkőzést érzem a leginkább, de mindenképp van némi “rizikó” a mostani ajánlásban.


MLB statisztika:
16 nyertes – 9 vesztes


I Detroit Tigers – Texas Rangers I

 

Ami biztos ezen a mérkőzésen, hogy a Detroit pocsék formában van és utóbbi időben nem nagyon jön nekik össze semmi sem. A Texas ezzel ellenkező szériát fut és már a 6. helyen van a vendég együttes. Statisztikailag a Rangers idegenben 14-21-s mutatóval, míg a Detroit 11-24-s mutatóval rendelkezik hazai pályán. Ma Jordan Zimmermann lesz a hazaiak dobójátékosa, míg a vendégeknél Jesse Chavez fog kezdeni. Ami viszont döntő lehet a mérkőzésen az ütőjátékosok képessége és tudása.

A szimulációs adatok alapján 3,9-6,1 a várható eredmény, tehát 8, maximum 9 pont a reális. Ami a végeredményt illeti pedig 2 pontos favoritnak számít a találkozón a Texas Rangers.

Statisztikailag erősebb a Texas Rangers, ráadásul most 2 pontos favoritnak számítanak. (Fotó : Getty Images)

Ha már dobójátékosok. A vendégek keretében Joey Gallo, Elvis Andrus, Shin-Soo Choo, Rougned Odor, Willie Calhoun és Nomar Mazara is szerepet kap, míg a hazaiak keretéből Nick Castellanos, Christin Stewart és Miguel Cabrera az akik pontokat szerezhetnek a csapatuknak. Egy szó, mint száz a Texas kerete erősebb, ütőjátékosai sokkal jobb formában vannak, ráadásul képességekben is jóval jobbak, mint a mostani ellenfelük. Az utolsó indokom pedig a mérkőzéssel kapcsolatban, hogy Zimmermann pocsék formában van és jelenleg 0-4 a mutatója. Ami látható, hogy egyre többen favorizálják a vendég sikert, pedig közel 2 órája “nyitott” meg a piac. Úgyhogy bizakodó vagyok és szerintem behúzza a Texas Rangers ezt a meccset!

Detroit Tigers – Texas Rangers (01:10)
Tipp: Texas Rangers (A mérkőzés nyertese) odds: 1,76 “B” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: