b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Detroit Tigers – Texas Rangers

Statisztikailag erősebb a Texas Rangers, ráadásul most 2 pontos favoritnak számítanak. (Fotó : Getty Images)

A mai nap utolsó elemzéseként egy baseballmérkőzéssel készültem. A pályán a Detroit és a Texas, ahol lényegi kérdések szerintem adottak.


MLB statisztika:
19 nyertes – 11 vesztes


I Detroit Tigers – Texas Rangers I

 

Ami a találkozót illeti nem nagyon tudok indokot találni a hazai siker mellett. Talán annyi van, hogy hazai pályán játszanak, illetve S. Turnbull a hazaiak dobójátékosa. Más poszton viszont minden egyes mutatóban jobb a Texas Rangers. Az előző két mérkőzésen nyerni tudtak a vendégek és lényegében most is favoritnak számítanak.

A szimulációs adatok alapján ismét favoritnak számít a vendég együttes és közel 1,6 pontos előnyt várnak egyhangúan a statisztikai oldalak. 

Statisztikailag erősebb a Texas Rangers, ráadásul most is 2 pontos favoritnak számítanak. (Fotó : Getty Images)

Statisztikai adatok alapján tehát várható a vendégek sikere. Ráadásul úgy, mint az előző két meccsen legalább 2 pontos favoritnak számítanak a vendégek. A Detroit pocsék formában van, sok a hiányzó, úgyhogy érdemes élni a lehetőséggel és ezért “B” kategóriába sorolva fogadást ajánlok a vendégek sikerére!

Detroit Tigers – Texas Rangers (19:10)
Tipp: Texas Rangers (Játékidő eredménye) odds: 1,80 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: