b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Detroit Tigers – Seattle Mariners – 08/15 01:10

Vajon képes lesz megnyerni most is a Seattle az első mérkőzést? (Fotó : Getty Images)

A második prémium elemzés esetében a Detorit Tigers – Seattle Mariners összecsapásra ajánlok fogadást, ahol két igencsak “halovány” teljesítménnyel rendelkező együttes néz egymással farkasszemet.


 MLB statisztika:
62 nyertes – 29 vesztes


I Detroit Tigers – Seattle Mariners I

 

A mérkőzésre nem készülök hosszas elemzéssel, hiszen a Detroit ténylegesen a liga egyik legrosszabb, ha nem a legrosszabb csapata. A Seattle sincs a legjobb formájában, ám az együttes ma hajnalban 5 ponttal verte a házigazdákat. Az egymás elleni eredményeik beszédesek, hiszen az évben 5 mérkőzést játszottak már a csapatok egymás ellen és ebből minden alkalommal a Seattle jött ki győztesen.

A szimulációs adatok alapján 1,9-2,0 pontos favoritnak számítanak a vendégek.

Vajon képes lesz megnyerni most is a Seattle a mérkőzést? (Fotó : Getty Images)

A kezdő dobójátékosok között bőven van különbség és ugyanez elmondható a két csapat ütőkeretéről is. Én úgy vélem, hogy ezt a meccset hozza ismét a Seattle hajnalban 5 ponttal nyertek, ahogy már azt fentiekben is említettem, ma pedig a csapat egyik legjobb dobója kezd. Úgyhogy véleményem szerint minden a vendégek sikere mellett szól és erre is ajánlok fogadást “B” kategóriába sorolva.

Detroit Tigers – Seattle Mariners (01:10)

Tipp: Seattle Mariners (A mérkőzés győztese) odds: 1,66 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: