b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Detroit Tigers – Philadelphia Phillies – 19:10

A mai “gold” elemzésem esetében ismét a Detroit Tigers – Philadelphia Phillies mérkőzésre készültem. Az indok nagyon egyszerű, hiszen a Detroitban az a Zimmermann lesz a kezdődobó, aki ellen 5. alkalommal sikerült immáron nyertes fogadást ajánlanom.


MLB statisztika:
45 nyertes – 20 vesztes


I Detroit Tigers – Philadelphia Phillies I

 

Ma hajnalban megizzadtam ezen a mérkőzésen is, hiszen extra inningben sikerült kiharcolnia a győzelmet a Philliesnek. Kijött az a hibafaktor ismét a Detroit Tigersnél amit többször is mondtam, hogy a csapatukban egyszerűen kevés a jó ütőjátékos. Ez a mai mérkőzésen sem lesz másként, hiszen Nick Castellanoson kívül nincs a csapatban 1,0 hit fölötti mutatóval rendelkező játékos. Ezen kívül ott van ZImmermann aki kezdőként 0-7-s mérleggel rendelkezik, tényleg pocsék idényt fut és lényegében a mostani riválistól is bőven le van maradva.

A szimulációs eredmények 1,7, illetve 1,9 pont közötti favoritnak számít a Philadelphia. Tegnap ennél némileg magasabb volt a vendég sikerre az esély, viszont ma is bőven reális lehet a vendégek sikere.

Minden egyes adat a Phillies győzelme mellett szól. Úgyhogy ismét fogadást ajánlok a vendégek sikerére. (Fotó : USA Today)

Ami biztos, a dobók között bőven van differencia, de ugyanez ismét elmondható a keretekre is. A vendég oldalon a 9 ütőjátékosból 7 ütő rendelkezik 1,0 fölötti hitmutatóval ami beszédes számomra. Úgyhogy nem leszek rest és ugyanarra az opcióra ajánlok fogadást ismét, ami nem más, mint a Phillies győzelme. Remélem, hogy most képesek lesznek a rendes játékidőben lezárni, illetve abban is bízom, hogy már a mérkőzés elején Zimmermann hibáiból fog tudni építkezni és több pontot szerezni a Phillies.

Detroit Tigers – Philadelphia Phillies (19:10)

Tipp: Philadelphia Phillies (A mérkőzés nyertese) odds: 1,62 “B” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: