b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Detroit Tigers – Philadelphia Phillies – 07/24 01:10

A második “gold” elemzés esetében sem hagyom ki a kínálkozó lehetőséget. A pályán a Detroit Tigers, illetve a Philadelphia Phillies mérkőzik meg egymással. Amit kiemelek, hogy a most megosztott publikáció a kínálat szűkössége miatt “közös” publikáció lesz.


MLB statisztika:
43 nyertes – 19 vesztes


I Detroit Tigers – Philadelphia Phillies I

 

Szóval a mérkőzésen az a Detroit lép pályára, aki a szezon talán egyik leggyengébb mutatójával rendelkezik. A Philadelphia a National League 7. helyezettje 52-48-s mutatója van a csapatnak, míg a Detroit az utolsó (15. helyezett) és 30-65-s mérlegük van. A Detroit ellen többször ajánlottam már fogadást és a “Money Line” ma annyira kecsegtető számomra, hogy nem tudok nem élni az eséllyel. Ami azt illeti, a vendégek kezdődobója A. Nola lesz, aki hasonló mutatóval rendelkezik, mint az előző elemzésben megosztott T. Bauer. A hazai oldalon sem kis nevű dobó kezd Matt Boyd személyében, viszont mindenképp gyengébb teljesítménnyel bír a mostani riválisánál.

A szimulációs eredmények 2,0, illetve 2,3 pont közötti favoritnak számít a Philadelphia.

Minden egyes adat a Phillies győzelme mellett szól. Úgyhogy fogadást ajánlok a vendégek sikerére. (Fotó : USA Today)

Ami biztos, a dobók között van differencia, de ugyanez elmondható a keretekről is, hiszen az ütőjátékosok között is óriási a különbség. A Detroit egyik gyengesége talán ez, hogy a dobójátékosok nem képesek jobb formát hozni és Nick Castellanoson kívül egyik játékosuk sem rendelkezik jó hit mutatóval. A vendégek oldalán többen is 1,0 fölötti hit mutatóval rendelkeznek, így például Bryce Harper, Jean Segura, Scott Kingery, Cesar Hernandez. Egy szó, mint száz a vendégek sikerében mindenképp van érték. Jobb formában is van a Phillies, ráadásul az a Detroit lép pályára aki ellen többször megéri fogadni. A vendégek szorzója viszonylag magas, ennek ellenére én bízom bennük és 5 egységes besorolással, ezzel pedig a “gold” szolgáltatás keretein belül maximum 10 egységgel fogadunk a mai nap.

Detroit Tigers – Philadelphia Phillies (01:10)

Tipp: Philadelphia Phillies (A mérkőzés nyertese) odds: 1,68 “B” kategória Tét : 5 egység (“Gold” előfizetők)

Detroit Tigers – Philadelphia Phillies (01:10)

Tipp: Philadelphia Phillies (A mérkőzés nyertese) odds: 1,68 “B” kategória Tét : 3 egység (“Prémium” előfizetők)

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: