b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Detroit Tigers – Minnesota Twins – 19:10

Minden egyes tényező a Minnesota győzelme mellett szól! (Fotó : Getty Images)

A második “gold” elemzés esetében egy MLB mérkőzés kerül megosztásra. A pályán a Detroit Tigers, ill. a Minnesota Twins fog megmérkőzni egymással.


 MLB statisztika:
73 nyertes – 37 vesztes


I Detroit Tigers – Minnesota Twins I

A Detroit Tigers csapatát nem nagyon kell már szerintem senkinek se bemutatni. A hazaiak kerete már többször is bebizonyította, hogy a jelenlegi MLB mezőny egyik legrosszabbja. Ezt láthattuk a Cleveland ellen is, ahol 3/3-s mutatóval zártunk, de a mostani ellenfele ellen is megmutatták már, hogy nem igazán megy nekik, ráadásul az első mérkőzésükön ebben a felállásban sikerült profitálnunk. A Minnesota Twins utóbbi évek egyik legjobb formáját hozza és jelenleg a 3. helyen állnak az American League mezőnyében.

A szimulációs adatok alapján több, mint két pontos favoritnak számít a Minnesota.

Minden egyes tényező a Minnesota győzelme mellett szól! (Fotó : Getty Images)

A mérkőzésen a hazai oldalon egy közepes  teljesítményű dobó fog S. Turnbull fog kezdeni, míg a Minnesotában az egyik legstabilabb teljesítményt nyújtó M. Pineda lesz a kezdő dobó. A két fél között hatalmas különbség van és Pineda mutatója közel kétszer olyan jó, mint riválisáé. Aztán megnéztem az ütőkereteket, ahol nem ért nagy meglepetés, hiszen a Minnesota az, aki az egyik legjobb rotációt hajtotta végre itt az alapszakaszban és jelenleg kisebb szerencséjükre mindössze Buxton az aki sérülése miatt hiányzik a csapatból. A hazaiak keretéből többen is hiányoznak és ez az ütőkeretükön is meglátszik, hiszen a mostani keretben mindössze 3 játékos van akiknek 1,0 fölötti hit mutatójuk van. Az egyik ilyen játékos V. Reyes, illetve M. Cabrera és H. Castro. A vendégek keretében ahogy már említettem is nincs ilyen probléma és a 9 fős keretből 4 játékos rendelkezik 1,0 fölötti hit mutatóval, viszont a maradék 5 játékos mutatója egytől egyig 0,94 vagy e fölötti, úgyhogy súrolják az 1,0-s határt a játékosok. Egy szó, mint száz a keretek között jelen állás szerint, mint formailag, mint az egész éves teljesítményt nézve nincs olyan mutató, amely a Detroit sikere mellett szólna. Mivel a fogadóirodák is éberek, ezért viszonylag alacsony az opening line, ám a -1,5 pontos hendikepben mindenképp van érték, amelyre 1,71-s szorzóért megéri fogadást kötni. Azt sem felejthetjük el, hogy pár nappal ezelőtt 3-3 ponttal verte a Minnesota a Detroitot, illetve ott van az előző mérkőzés, ahol a Minnesota dobója pocsék formában 1 inning alatt 7 pontot hozott össze a hazaiaknak. Úgyhogy ma ezt a bakit ki kell javítani és szerintem meg is oldja ezt a Minnesota Twins!

Detroit Tigers – Minnesota Twins (19:10)

Tipp: Minnesota Twins – 1,5 pont (Pontszám hendikep) odds: 1,71 “B” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: