b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Detroit Tigers – Minnesota Twins – 19:10

Minden egyes tényező a Minnesota győzelme mellett szól! (Fotó : Getty Images)

A mai “gold” elemzést nem gondoltam túl és szinte egy az egyben ugyanazon érvekre építettem, ezen a találkozón, mint az előző két alkalommal. Az esélyek és a csapatok erősségei ismertek, így hiba lenne nem behúzni ismét a tegnap is favorizált hendikep opciót.


 MLB statisztika:
74 nyertes – 37 vesztes


I Detroit Tigers – Minnesota Twins I

A Detroit Tigers továbbra is hanyatlik és már-már azt mondhatom, hogy ez a csapat nem fog tudni többet mutatni. Tegnap láthattuk este, hogy a Minnesota egy jó inningnek köszönhetően 5 pontos előnyt harcolt ki, majd ezt követően ugyanezzel az előnnyel zárta a párharcot. Ami azt illeti a két csapat az idény során eddig 6 alkalommal találkozott egymással, ebből 2 alkalommal Detroit siker született, ám amikor a jobb kvalitású dobói érkeztek a Minnesotának, akkor egyértelműen látható volt a különbség és legtöbb esetben legalább 3 ponttal képes volt nyerni a vendég csapat.

A szimulációs adatok alapján közel 3 pontos favoritnak számít a Minnesota.

Minden egyes tényező a Minnesota győzelme mellett szól! (Fotó : Getty Images)

Ha már ismét a találkozó, akkor a legfőbb indokom a mérkőzéssel kapcsolatban Jordan Zimmermann a hazaiak dobója. Aki követi a munkámat tudhatja, hogy Zimmermann ellen csukott szemmel is fogadást kötök és miért ne tenném, mikor 9-1-s mutatóm van a dobójátékossal szemben. A mostani találkozón tehát ő fog kezdeni és pocsék formájának köszönhetően az idény egyik legrosszabb dobójátékosának számít. A vendégek részéről J. Odorizzi fog kezdeni, aki viszont fantasztikus formának örvend és utóbbi időben rendre hozza a mérkőzéseket a Minnesotának, hiszen képes 5-6 inninget is a dombon állni és maximum 1-2 pontot hoz össze az ellenfeleknek a rutinos dobó. A két ütőkeret között továbbra is adott a különbség, hiszen a hazaiak keretében továbbra sincsenek erős ütőjátékosok és ugyan az előző mérkőzéseken összehozott futások miatt megnőttek az értékek továbbra is 3 játékosról beszélhetünk, akik 1,0 fölötti hit mutatóval rendelkeznek, ám rajtuk kívül a keret többi részese egyszerűen képtelen megugrani ezt a határt. A vendégeknél nincs ilyen probléma és a mostani ütőkeretben ismételten 6 játékos van aki az 1,0-s határt bőven meglépi, hiszen 1,16 és 1,39 közötti értéken helyezkednek el és rajtuk kívül is a maradék három ütőjátékos 0,74, 0,78, illetve 0,94-s mutatóval rendelkezik. Egy szó, mint száz tegnap magabiztosan hozta a vendég együttes a -1,5 pontos hendit. Most már magasabb a különbség a felek között részben Zimmermann kezdésének köszönhetően. Az 1,74-s szorzó továbbra is adott, amely szerintem mindenképp “ajándék”. Úgyhogy ugyanazt az opciót ajánlom, mint tegnap és remélem, hogy a Minnesota most sem okoz meglepetést és magabiztosan hozzák a dobójátékosok a remek dobásokat, míg az ütőktől várok legalább 6-7 pontot.

Detroit Tigers – Minnesota Twins (19:10)

Tipp: Minnesota Twins – 1,5 pont (Pontszám hendikep) odds: 1,74 “B” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: