b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Detroit Tigers – Minnesota Twins – 08/31 – 01:10

Minden egyes tényező a Minnesota győzelme mellett szól! (Fotó : Getty Images)

A hajnali prémium elemzések esetében egy MLB mérkőzés kerül megosztásra. A pályán a Detroit Tigers, ill. a Minnesota Twins fog megmérkőzni egymással.


 MLB statisztika:
71 nyertes – 37 vesztes


I Detroit Tigers – Minnesota Twins I

 

A Detroit Tigers csapatát nem nagyon kell már szerintem senkinek se bemutatni. A hazaiak kerete már többször is bebizonyította, hogy a jelenlegi MLB mezőny egyik legrosszabbja. Ezt láthattuk a Cleveland ellen is, ahol 3/3-s mutatóval zártunk, de a mai ellenfele ellen is megmutatták már, hogy nem igazán megy nekik. A Minnesota Twins utóbbi évek egyik legjobb formáját hozza és jelenleg a 3. helyen állnak az American League mezőnyében. Ami azt illeti a mostani felek nem is olyan rég találkoztak egymással fordított felállásban. Akkor elsőként a Detorit nyert nagy meglepetésre, majd az utolsó két mérkőzésen mindkét esetben 3 ponttal tudott nyerni a Minnesota.

A szimulációs adatok alapján több, mint két pontos favoritnak számít a Minnesota.

Minden egyes tényező a Minnesota győzelme mellett szól! (Fotó : Getty Images)

A mérkőzésen a hazai oldalon az egyik legrosszabb teljesítményű dobója E. Jackson fog kezdeni, míg a Minnesotában az egyik legstabilabb teljesítményt nyújtó K. Gibson lesz a kezdő dobó. A két fél között hatalmas különbség van és Gibson mutatója kétszer olyan jó, mint riválisáé. Aztán megnéztem az ütőkereteket, ahol nem ért nagy meglepetés, hiszen a Minnesota az, aki az egyik legjobb rotációt hajtotta végre itt az alapszakaszban és jelenleg kisebb szerencséjükre mindössze Buxton az aki sérülése miatt hiányzik a csapatból. A hazaiak keretéből többen is hiányoznak és ez az ütőkeretükön is meglátszik, hiszen a mostani keretben mindössze 3 játékos van akiknek 1,0 fölötti hit mutatójuk van. Az egyik ilyen játékos V. Reyes, illetve M. Cabrera és H. Castro. A vendégek keretében ahogy már említettem is nincs ilyen probléma és a 9 fős keretből 6 játékos rendelkezik 1,0 fölötti hit mutatóval. Egy szó, mint száz a keretek között jelen állás szerint, mint formailag, mint az egész éves teljesítményt, mint a kereteket megvizsgálva nincs olyan mutató, amely a Detroit sikere mellett szólna. Mivel a fogadóirodák is éberek, ezért viszonylag alacsony az opening line, ám a -1,5 pontos hendikepben mindenképp van érték, amelyre 1,62-s szorzóért megéri fogadást kötni. Azt sem felejthetjük el, hogy pár nappal ezelőtt 3-3 ponttal verte a Minnesota a Detroitot, úgyhogy ezt ajánlom közepes téttel számotokra!

Detroit Tigers – Minnesota Twins (01:10)

Tipp: Minnesota Twins – 1,5 pont (Pontszám hendikep) odds: 1,62 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: