b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Detroit Tigers – Cleveland Indians

Minden egyes tényező a vendégek sikerének áll és remélem, hogy nyerni is tudnak! (Fotó : Getty Images)

A második “gold” elemzés esetében már-már egy ismerős csapatra ajánlok fogadást és lényegében nincs bennem kérdés. A statisztikai adatok alapján is bőven reális a várt opció, de Trevor Bauer kezdése számomra eldöntötte végképp az esélyeket.


MLB statisztika:
3 nyertes – 0 vesztes


I Detroit Tigers – Cleveland Indians I

 

A két csapat harmadik mérkőzéséhez ér ebben a felállásban és elsőként 4:13, majd 2:4-s Cleveland sikert hozott a párosítás. A mérkőzéssel kapcsolatban rengeteg információ van ismét a birtokomban, viszont számomra egy tényező az egyik kulcsfontosságú, amit már a bejegyzés legelén is említettem aki nem más, mint Trevor Bauer a Cleveland legértékesebb dobójátékosa. A Detroit ellen már az első fordulóban, illetve az azt megelőző Kansas City Royals elleni mérkőzésen is fogadtunk és sikerült is nyereséggel zárni. Amit én láttam a találkozókból, hogy a Tigers játékosok roppantul elfáradtak fejben minden egyes mérkőzés végéhez érve. Több hibát hoztak össze, ráadásul az ütőjátékosok döntő többsége még a labdát sem találta el. A Cleveland számomra erősebb csapat, ráadásul a statisztikai adatok alapján a következő várható.

A szimulációs adatok alapján 3,2 – 5,5 a várható eredmény. Ami annyit tesz, hogy  ismét bőven favorit a mai vendég csapat. A Cleveland idegenben köztesen szerepel 16 győzelmük és 16 vereségük van, viszont a Detroit nem elég, hogy fáradtabb, hazai pályán pocsékul teljesítenek 11-23 a mutatójuk.

Vajon nyerni tud a Cleveland Indians? A statisztikai adatok alapján minden ismét az ő sikerüknek áll. (Fotó : Gregory Shamus/Getty Images)

Egy szó, mint száz a a Cleveland kerete jóval erősebb, ráadásul Bauer, Francisco Lindor, Santana és Jose Ramirez is játszani fog. A másik oldalon Turnbull, Nick Castellanos és Christin Stewart akik a legértékesebb játékosai a hazaiaknál. Az sem elhanyagolható tényező, hogy Turnbull 3-5-s mutatóval rendelkezik eddig. Nagyon bizakodó vagyok, minden egyes adat a vendégek sikerére hajaz, ahogy mondtam is már a hazaiak rossz formában vannak, úgyhogy én a vendégek sikerét ajánlom “B” kategóriába sorolva.

Detroit Tigers – Cleveland Indians (19:10)
Tipp: Cleveland Indians (A mérkőzés győztese) odds: 1,62 “B” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: