b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Detroit Tigers – Cleveland Indians

Minden egyes tényező a vendégek sikerének áll és remélem, hogy nyerni is tudnak! (Fotó : Getty Images)

Ma hajnalban minden az elképzeléseim szerint alakult és sikerült profittal indítani az MLB szezont. Innentől ahogy jeleztem is egyre több baseballelemzés fog érkezni tőlem és remélem, hogy egy-egy botlástól eltekintve magas profitot sikerül majd kialakítanunk. A mai “gold” elemzés megegyezik a prémium tartalommal.


MLB statisztika:
1 nyertes – 0 vesztes


I Detroit Tigers – Cleveland Indians I

 

A két csapat legutóbb áprilisban találkozott egymással, akkor oda-vissza verték egymást. Az első mérkőzést nyerte a Cleveland, majd a második meccsen kikapott a vendég csapat, ezt követően pedig a 3. találkozót ismét a Cleveland nyerte meg. A mérkőzéssel kapcsolatban rengeteg információ van ismét a birtokomban, viszont számomra egy tényező az egyik kulcsfontosságú, hogy a Cleveland legutóbb június 12-én lépett pályára. A Detroit ellen tegnap fogadtunk és sikerült is nyereséggel zárni. Amit én láttam a találkozó utolsó inningjeiből, hogy a Tigers játékosok roppantul elfáradtak fejben. Több hibát hoztak össze, ráadásul az ütőjátékosok döntő többsége még a labdát sem találta el. A Cleveland számomra erősebb csapat, ráadásul a statisztikai adatok alapján a következő várható.

A szimulációs adatok alapján 3,8-6,6 a várható eredmény. Ami annyit tesz, hogy bőven favorit a mai vendég csapat. A Cleveland idegenben köztesen szerepel 14 győzelmük és 16 vereségük van, viszont a Detroit nem elég, hogy fáradtabb, hazai pályán pocsékul teljesítenek 11-21 a mutatójuk.

Vajon nyerni tud a Cleveland Indians? A statisztikai adatok alapján minden az ő sikerüknek áll. (Fotó : Gregory Shamus/Getty Images)

Egy szó, mint száz a a Cleveland kerete jóval erősebb, ráadásul Adam Plutko, Francisco Lindor és Jose Ramirez is játszani fog. A másik oldalon Ryan Carpenter, Nick Castellanos és Christin Stewart akik a legértékesebb játékosai a hazaiaknál. Az sem elhanyagolható tényező, hogy Ryan Carpenter 1-3-s mutatóval rendelkezik eddig, míg riválisa eddig 3 mérkőzésből 2-t hozott a csapatának. Nagyon bizakodó vagyok, minden egyes adat a vendégek sikerére hajaz, ahogy mondtam is már a hazaiak fáradtabbak lehetnek, rossz is a formájuk, úgyhogy én a vendégek sikerét ajánlom “B” kategóriába sorolva.

Detroit Tigers – Cleveland Indians (01:10)
Tipp: Cleveland Indians (A mérkőzés győztese) odds: 1,70 “B” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: