MLB : Detroit Tigers – Cleveland Indians

Facebook Twitter Instagram YouTube Tumblr

Ma hajnalban minden az elképzeléseim szerint alakult és sikerült profittal indítani az MLB szezont. Innentől ahogy jeleztem is egyre több baseballelemzés fog érkezni tőlem és remélem, hogy egy-egy botlástól eltekintve magas profitot sikerül majd kialakítanunk. A mai “gold” elemzés megegyezik a prémium tartalommal.


MLB statisztika:
1 nyertes – 0 vesztes


I Detroit Tigers – Cleveland Indians I

 

A két csapat legutóbb áprilisban találkozott egymással, akkor oda-vissza verték egymást. Az első mérkőzést nyerte a Cleveland, majd a második meccsen kikapott a vendég csapat, ezt követően pedig a 3. találkozót ismét a Cleveland nyerte meg. A mérkőzéssel kapcsolatban rengeteg információ van ismét a birtokomban, viszont számomra egy tényező az egyik kulcsfontosságú, hogy a Cleveland legutóbb június 12-én lépett pályára. A Detroit ellen tegnap fogadtunk és sikerült is nyereséggel zárni. Amit én láttam a találkozó utolsó inningjeiből, hogy a Tigers játékosok roppantul elfáradtak fejben. Több hibát hoztak össze, ráadásul az ütőjátékosok döntő többsége még a labdát sem találta el. A Cleveland számomra erősebb csapat, ráadásul a statisztikai adatok alapján a következő várható.

A szimulációs adatok alapján 3,8-6,6 a várható eredmény. Ami annyit tesz, hogy bőven favorit a mai vendég csapat. A Cleveland idegenben köztesen szerepel 14 győzelmük és 16 vereségük van, viszont a Detroit nem elég, hogy fáradtabb, hazai pályán pocsékul teljesítenek 11-21 a mutatójuk.

Vajon nyerni tud a Cleveland Indians? A statisztikai adatok alapján minden az ő sikerüknek áll. (Fotó : Gregory Shamus/Getty Images)

Egy szó, mint száz a a Cleveland kerete jóval erősebb, ráadásul Adam Plutko, Francisco Lindor és Jose Ramirez is játszani fog. A másik oldalon Ryan Carpenter, Nick Castellanos és Christin Stewart akik a legértékesebb játékosai a hazaiaknál. Az sem elhanyagolható tényező, hogy Ryan Carpenter 1-3-s mutatóval rendelkezik eddig, míg riválisa eddig 3 mérkőzésből 2-t hozott a csapatának. Nagyon bizakodó vagyok, minden egyes adat a vendégek sikerére hajaz, ahogy mondtam is már a hazaiak fáradtabbak lehetnek, rossz is a formájuk, úgyhogy én a vendégek sikerét ajánlom “B” kategóriába sorolva.

Detroit Tigers – Cleveland Indians (01:10)
Tipp: Cleveland Indians (A mérkőzés győztese) odds: 1,70 “B” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

Hirdetések