b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Detroit Tigers – Cleveland Indians – 08/29 01:10

Minden egyes tényező a vendégek sikerének áll és remélem, hogy nyerni is tudnak! (Fotó : Getty Images)

A hajnali MLB találkozón igencsak remek mérkőzésre van kilátás, hiszen a pályán a Detroit Tigers, illetve a Cleveland Indians találkozik egymással. A ma hajnali mérkőzésen 10-1-re nyert a Cleveland és sikerült profitálnunk ennek köszönhetően.


 MLB statisztika:
70 nyertes – 37 vesztes


I Detroit Tigers – Cleveland Indians I

 

A mérkőzésen ismét több érv is van az ajánlásom mellet és az első a csapatok közötti különbség lenne. Ami köztudott tény, hogy a Detroit nem futja a legjobb szezont, ám semmiképp sem leírandó ellenfélnek minősül a csapat. A Cleveland Indians ezzel ellentétben a 3. helyen áll az American League mezőnyében és erős mutatóval rendelkeznek. Ha már mutatók, akkor érdemes megtekinteni az egymás elleni eredményeket is. A két csapat 14 alkalommal találkozott egymással a szezonban és ezen találkozókból 13 alkalommal nyerni tudott a Cleveland csapata.

A szimulációs adatok alapján közel három pontos favoritnak számítanak a vendégek.

Minden egyes tényező a vendégek sikere mellett szól!  (Fotó : Gregory Shamus/Getty Images)

A kezdő dobójátékosok teljesítménye már alapra különbözik, ráadásul a hazai oldalon ismét Zimmermann kezd, aki ellen 9-1-s mutatóm van. A vendégek részéről A. Civale fog kezdeni, akinek az alap mutatói közel kétszer jobbak, mint riválisáé. A dobójátékosok különbsége után a másik tényező az ütőkeretek különbsége. A hazai keretben kettő ütőjátékos a ma hajnalitól eltérően, már egyetlen játékos sem rendelkezik 1,0 fölötti hit mutatóval. A legjobb teljesítményű ütőjátékos M. Cabrera akinek 0,94-s mutatója van, de rajta kívül szinte mindenki 0,70 alatti mutatókkal rendelkezik. A vendégek részéről viszont továbbra is elég széles a kínálat. A Cleveland keretében F. Lindor, C. Santana, Y. Puig, O. Mercado, T. Naquin az aki 1,0 fölötti hit mutatóval rendelkezik, az-az jóval több a jobb mutatókkal rendelkező játékos a vendégek keretében. Egy szó, mint száz a szimulációs eredmények, az ütőkeretek közötti különbség számomra beszédes. A két kezdő dobójátékosból felesleges messzemenő következtetéseket levonni, ám ilyen szorzóért cserében kötelező a Cleveland Indians sikerére fogadni! Ma hajnalban bejött és most úgy érzem, hogy ismét esély adatik arra, hogy a Cleveland behúzza a mérkőzést!

Detroit Tigers – Cleveland Indians (01:10)

Tipp: Cleveland Indians (A mérkőzés nyertese) odds: 1,52 “B” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: