b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : DET Tigers – CHI Cubs – 08/25 01:10

CLEVELAND, OH - NOVEMBER 02: The Chicago Cubs celebrate after winning 8-7 in Game Seven of the 2016 World Series at Progressive Field on November 2, 2016 in Cleveland, Ohio. (Photo by Ezra Shaw/Getty Images)

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

Fogadási határidő: 01:10

A mai nap utolsó ajánlásaként a Detroit Tigers – Chicago Cubs mérkőzést emeltük ki. Annyi biztos, hogy a Cubs élt már meg szebb napokat is, ám a Casey Mize által fémjelzett Detroit dobósor aligha fog jó eredményt kialakítani, az amúgy igencsak erős Cubs ütőkerettel szemben. A látható adatok alapján egyértelműen kijelenthető, hogy a Cubs ütőkeret nagyon erős és mindössze két játékos David Bote, illetve Victor Caratini rendelkezik rossz értékekkel. A Detroit keretében egyetlen egy játékos sem rendelkezik 1.0 fölötti hit mutatóval, egyedül Miguel Cabrera van, akinek mérlege 0.92 jelenleg. Alec Mills a Cubs kezdő dobója nem a legjobb, viszont a Detroit ellen illő lenne a Cubsnak nyerni. Ráadásul a mostani győzelemre nagy szüksége lenne a csapatnak, már csak morális szempontból is.

📊 Ajánlott predikció: 
CHI Cubs (Győztes)

odds: 
1.71  Ajánlott tét: 2.5 egység

(Kiemelt kép : Getty Images )

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: