b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Colorado Rockies – Cincinnati Reds 

Nagyon magas az opening line a mérkőzésen, ami alá megéri pakolni alacsony téttel. (Fotó : Usa Today)

A mai nap kínálata számomra nem a legjobb és ezért, máris a holnap hajnalban megrendezésre kerülő mérkőzések kerültek előtérbe. Elsőként egy MLB, majd egy MLS elemzéssel készültök.


MLB statisztika:
33 nyertes – 13 vesztes


I Colorado Rockies – Cincinnati Reds I

 

A párosítás ma hajnalban megrendezésre kerülő mérkőzésén sikerült profitálnunk és most szintén nem kertelek és egyből a közepébe vágok, ahogy azt tegnap is tettem. A holnap hajnali találkozón ismételten két hasonló kvalitású dobójátékos fog kezdeni, sőt a most pályára lépő két csapat is szinte megegyezik a ma hajnalival. Keretben, teljesítményben és tényleg rengeteg mutatóban egyeznek a csapatok és nagyon nehéz is ez a párosítás. Ami azt illeti nem igazán értem a mostani magas line-t ami a pontszámokat illeti, hiszen 14,0 az opening line, ami szerintem felettéb magas. Tegnap 12,0 volt az opening line és egyértelműen ajánlottam az under opciót. A találkozón ma hajnalban 5 pont született, ami igencsak beszédes.

A szimulációs adatok alapján a tegnapihoz hasonló módon maximum 11 pontra lehet számítani, de inkább egy 9-10 pontos mérkőzés az ami reális.

Nagyon magas ismét az opening line a mérkőzésen, ami alá megéri pakolni alacsony téttel. (Fotó : Usa Today)

A két csapat egymás ellen három alkalommal találkozott idáig ebből két alkalommal az előszezonban, illetve ma hajnalban. Az előszezonban 7, illetve 9 pontot, míg ma ahogy már említettem 5 pontot hoztak össze a felek. A mostani dobójátékosok sem híresek a nagy overezős mérkőzésekről, úgyhogy nem értem mire alapozhatják a fogadóirodák ezt a magas line-t. Ami biztos, hogy rizikós egy under opcióra fogadni egy MLB mérkőzésen, ennek tudatában én csak “C” kategóriás ajánlást publikálok, de mindenképp van érték a 14,5 pont alatti opcióban, amely szerintem tükörsimán jöhet ismét, ahogy az ma hajnalban is megtörtént.

Colorado Rockies – Cincinnati Reds (02:40)

Tipp: Kevesebb, mint 14,5 pont (Játék összesített) odds: 1,71 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: