b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : COL Rockies – LA Dodgers – 04/03 02:40

Vajon ma is nyerni tud a Dodgers? Statisztikai alapokra helyeztem a mai ajánlásomat és remélhetőleg az emberi tényező most nem befolyásolja a mérkőzést. (Fotó : Getty Images)

Az MLB első fordulója rengeteg meglepetést tartogatott és ide tartozott a Colorado – Dodgers párharc is, hiszen a hazaiak nagy meglepetésre 8-5-re verték a Dodgers csapatát. A mai mérkőzés viszont teljesen máshogy alakulhat, ugyanis a vendégek részéről Trevor Bauer fog kezdeni a dombon, aki egy kiváló képességű játékos. 

Várható végeredmény
47

Mivel Bauer kezd a dombon, én nagyon meglepődnék azon, ha a Colorado hajnalban ismét képes lenne 5-6 pontot szerezni és ugyan megvan rá az esély, azért Bauer mutatói önmagukért beszélnek. A hazaiak részéről is egy viszonylag jobb dobó fog kezdeni a dombon, viszont az ütőkeret elég gyenge lesz a mai meccsen. Ugyanis Trevor Story, Charlie Blackmon, Josh Fuentes, Raimel Tapia és Ryan McMahonon kívül nincs olyan játékos a csapatban, aki képes lenne 1.00-ás hit átlag körüli mutatóval rendelkezni. A Dodgers ezzel ellentétben Gavin Lux és Will Smithen kívül csak olyan ütőjátékosokat nevezett a meccsre, akik bőven a 0.85-ös arány fölötti értékkel rendelkeznek. Ma minden a dobókon fog múlni, de úgy érzem, hogy Trevor Bauer jelenléte sokat módosíthat a hazaiak játékán. Úgyhogy a fogadásom a 12.5 pont alatti opcióra vonatkozik, amit a legtöbb irodában 1.70-1.80-as szorzón lehet megfogadni.

Predikció : 
12.5 alatt (Játék összesített)
Odds: 1.76Tét: 2.5 egység

Fotó : espn.com

0
%d bloggers like this: