b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Cleveland Indians – Kansas City Royals

Minden egyes tényező a vendégek sikerének áll és remélem, hogy nyerni is tudnak! (Fotó : Getty Images)

A prémium elemzések estében két hajnali MLB mérkőzéssel készültem. Elsőként a Cleveland Indians – Kansas City Royals párosítás mérkőzését választottam, ahol ma hajnalban a csapatok 3-2-s mérkőzést játszottak egymás ellen.


MLB statisztika:
16 nyertes – 9 vesztes


I Cleveland Indians – Kansas City Royals I

 

Ami biztos lehet ezen a mérkőzésen, hogy a Cleveland behúzza ezt a mérkőzést. Jelenleg 1,41 a szorzójuk és ez nem is csoda, hiszen idegenben gyengén teljesít a KC Royals. Ami viszont számomra biztató tényező, hogy a hazaiak egyik legjobb hatékonysággal rendelkező dobójátékosa fog kezdeni. Shane Bieber az egyik legjobb a mezőnyben és több alkalommal hozta már le a mérkőzéseit kevés ponttal.

A szimulációs adatok alapján 4,3 – 3,8 a várható eredmény, tehát 7, 8 maximum 9 pont a reális. Ami a végeredményt illeti látható, hogy favoritnak számítanak a hazaiak.

Papíron a Cleveland az esélyes, de most egy under opcióban bízom.  (Fotó : Gregory Shamus/Getty Images)

Egy szó, mint száz a ma hajnali mérkőzés szoros volt és 5 pontig jutottak, de összességében egymás ellen sosem sziporkáztak a csapatok. A Kansas City idegenben  nem teljesít jól, de a Cleveland hazai pályája nem arról híres, hogy nagy over mérkőzések alakulnának ki. Egy-egy mérkőzéstől eltekintve a mostani line (9,5 pont) alatt szokott zárni a hazai együttes. Szinte az egyik legjobb dobó fog kezdeni, a másik oldalon sem rossz a dobójátékos. Ennek tudatában pedig a 9,5 pont alatti opcióra ajánlok fogadást “C” kategóriába sorolva.

Cleveland Indians – Kansas City Royals (01:10)
Tipp: Kevesebb , mint 9,5 pont (Pontszám összesített) odds: 1,83 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: