b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Cleveland Indians – Detroit Tigers

Minden egyes tényező a vendégek sikerének áll és remélem, hogy nyerni is tudnak! (Fotó : Getty Images)

A telegram csatornán jeleztem, hogy a hajnali “gold” elemzésre a délutáni órákban lehet számítani és ennek megfelelően érkezik is az elemzés. A találkozón nem kellett sokat gondolkoznom, hiszen véleményem szerint minden egyes adat arra hajaz, hogy itt nem fog történni meglepetés.


MLB statisztika:
11 nyertes – 7 vesztes


I Cleveland Indians – Detroit Tigers I

 

Tegnap Cleveland meglepett és egy gyenge mérkőzést hoztak végezetül össze a Texas csapatával. Ezzel az esti gold tartalom sajnos vesztes lett. A Cleveland kerete jóval erősebb, mint a mai ellenfeléé, illetve a szezonban is jóval jobb teljesítményt nyújtanak a hazaiak, mint a Detroit.

A szimulációs adatok alapján közel két pontos favorit a hazai csapat, hiszen 5,4 – 3,1 a várható eredmény. Tehát a mérkőzés egyértelmű favoritja a hazai Cleveland Indians.

A Cleveland hazai pályán egyértelmű favoritnak számít a mostani ellenfele ellen.  (Fotó : Gregory Shamus/Getty Images)

A meglepetés eredmény mellett egyedül Matt Boyd játéka szól, hiszen a dobójátékos az egyik legjobb, ha nem a legjobb dobója a vendégeknek. Ezzel ellentétben viszont ott van a hazaiak “ásza”, aki Trevor Bauer. A játékosállománya a Clevelandnek jóval erősebb, de elég megnézni az ütőjátékosokat, akik a hazai részről Santana, Lindor, Naquin, míg a vendégek részéről a legjobb mutatóval Castellanos rendelkezik, rajta kívül viszont maximum Christin Stewart és Brandon Dixon alakíthat “kimagaslót”: Egy szó, mint száz statisztikailag szinte biztosan várható a hazai siker. A másik tényező, hogy idegenben a Tigers nem teljesít valami jól és 15-20 az átlaguk, míg a hazaiaknak 20-17 az otthoni mérlegük. A két csapat a szezon során már 6 alkalommal találkozott egymással, rendre a Tigers volt a házigazda, abból 5 alkalommal nyertek a Clevelandiek. Úgyhogy bizakodó vagyok és reménykedem benne, hogy behúzzák hazai pályán ezt a “kötelező” győzelmet!

Cleveland Indians – Detroit Tigers (01:10)
Tipp: Cleveland Indians (A mérkőzés nyertese) odds: 1,54 “A” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: