b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Cleveland Indians – Detroit Tigers

Minden egyes tényező a vendégek sikerének áll és remélem, hogy nyerni is tudnak! (Fotó : Getty Images)

A telegram csatornán jeleztem, hogy a mai nap délután várható publikálás. Elsőként egy MLB mérkőzéssel indítok, amelyet tegnap “gold” tartalomként publikáltam, ma viszont prémium tartalom lesz. A szorzó továbbra sem a legjobb, de beérem az alacsonyabb oddsokkal is és a tétek korrekciójával elfogadhatóvá teszem az ajánlást.


MLB statisztika:
13 nyertes – 8 vesztes


I Cleveland Indians – Detroit Tigers I

 

Ma hajnalban a Cleveland megszenvedett, de lényegében elmondtam, hogy izgalmas ki-ki mérkőzés várható, bár egyértelmű favorit volt a hazai csapat. A szimulációs adatok alapján ez ismét így van, hiszen közel két pontos favorit ismét a hazai együttes.

A szimulációs adatok alapján közel két pontos favorit a hazai csapat, hiszen 5,5 – 3,9 a várható eredmény. Tehát a mérkőzés egyértelmű favoritja a hazai Cleveland Indians.

A Cleveland hazai pályán egyértelmű favoritnak számít ismét a mostani ellenfele ellen.  (Fotó : Gregory Shamus/Getty Images)

A vendégek mellett a tegnapival ellentétben ma egyetlen érvem sincs.. Ezzel ellentétben viszont ott van a hazaiak egyik reménysége Aaron Civale, aki most játszik elsőként kezdődobóként.. A játékosállománya a Clevelandnek jóval erősebb, de elég megnézni az ütőjátékosokat, akik a hazai részről Santana, Lindor, Naquin, míg a vendégek részéről a legjobb mutatóval Castellanos rendelkezik, rajta kívül viszont maximum Christin Stewart és Brandon Dixon alakíthat “kimagaslót”: Egy szó, mint száz statisztikailag szinte biztosan várható a hazai siker. A másik tényező, hogy idegenben a Tigers nem teljesít valami jól és 15-21 az átlaguk, míg a hazaiaknak 21-17 az otthoni mérlegük. A két csapat a szezon során már 6 alkalommal találkozott egymással, rendre a Tigers volt a házigazda, abból 5 alkalommal nyertek a Clevelandiek.Ma hajnalban egy izgalmas mérkőzésen húzta be a Cleveland a győzelmet, most pedig egy jóval simább találkozóra számítok. Úgyhogy bizakodó vagyok és reménykedem benne, hogy behúzzák hazai pályán ezt a “kötelező” győzelmet!

Cleveland Indians – Detroit Tigers (22:10)
Tipp: Cleveland Indians (A mérkőzés nyertese) odds: 1,54 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: