b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Cleveland Indians – Chicago White Sox – 19:10

Minden egyes tényező a vendégek sikerének áll és remélem, hogy nyerni is tudnak! (Fotó : Getty Images)

A mai nap második egyben utolsó “gold” elemzéseként a Cleveland Indians – Chicago White Sox mérkőzésre ajánlok fogadást.


 MLB statisztika:
75 nyertes – 40 vesztes


I Cleveland Indians – Chicago White Sox I

A mérkőzés negyedik felvonása érkezik ebben a felállásban és eddig 2-1-s arányban osztoznak a felek a győzelmeken. Ami azt illeti követtem a ma hajnali mérkőzést és azt láttam, hogy a Cleveland ütőjátékosok egyre jobb teljesítményre képesek, ám a dobók egyre pocsékabb formában vannak. Ezt tökéletesen tükrözi az utóbbi idők alapján látott mutatók összessége. A Cleveland mindhárom White Sox elleni mérkőzésén óriási overeket alakított ki. Az első mérkőzésen 14, majd 11, illetve ismét 14 ponttal zártak a felek.

A szimulációs adatok alapján a hazai csapattól legalább 6, míg a vendégektől 4-5 pont várható. Ez alapján 10-11 pont a reális ezen a mérkőzésen.

Izgalmas mérkőzésre van kilátás ismét a Cleveland – Chicago White Sox mérkőzésen. (Fotó : Getty Images)

A mostani két dobójátékos Z. Plesac és R. Lopez nem tartoznak a legjobbak közé, sőt én inkább őket a középmezőny végére helyezném a teljesítményük alapján. A két ütőkeret közel azonos az előző három mérkőzést tekintve, hiszen a hazai oldalon C. Santana, F. Lindor és Y. Puig biztosan kezdeni fog, akik önmaguk képesek lehetnek 2-3 hazafutást is összehozni, míg a vendégek ütőkeretében Y. Moncada, J. Abreu, T. Anderson és E. Jimenez játéka szinte garantált. Ha az előző mérkőzést nézem, akkor Mercado volt a legeredményesebb ma hajnalban, hiszen 4 hit-je volt, ő most is ott van a Cleveland csapatában. Őt pedig a következő játékosok követték a hit mutatókban Anderson, Moncada, Lindor, Jimenez, Garcia, Puig és Santana. Ami jó hír lehet már így a mérkőzés kezdete előtt, hogy megvizsgálva a kezdő dobójátékosok mérkőzéseit Plesac 62%-ban zárt a kitűzött line felett, míg Reynaldo Lopez 59%-ban tette ezt meg, tehát többnyire amikor ők kezdtek a csapatok over eredményekkel zártak. A mostani opening line a 9,5 pont, ami szerintem remekül lett belőve és hűen tükrözi a szimulációs rendszerek által mutatott 10-11 pontos mérkőzést. Az opening line-t vizsgálva érdemes megnézni a White Sox idegenbeli eredményeit, amely alapján látható, hogy legtöbbször a csapat a most megadott határ fölött végzett. Én pedig most bátorkodom és megpróbálok egy nagyobb szorzóra, nagyobb téttel fogadni. A két csapat ütőkerete a ma hajnalival szinte teljesen megegyező, ezért mindenképp bizakodó vagyok és ezt a 9,5 pont fölötti opciót ajánlom fogadásként. Gyakorlatilag a szimulációs eredmény, az előző mérkőzések, a dobójátékosok és az ütőkeretek is arról tanúskodnak, hogy itt ma sem lesz kevés pontos mérkőzés. Amit kiemelek, hogy most a hazai győzelemre nem éri meg fogadni, hiszen a két ütőkeret szinte megegyezik és a hazaiak dobója, ahogy már említettem is nem tartozik a legjobbak közé!

Cleveland Indians – Chicago White Sox (19:10)

Tipp: Több, mint 9,5 pont (Játék összesített) odds: 1,90 “B” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: