b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Cleveland Indians – Boston Red Sox – 19:10

Minden egyes tényező a vendégek sikerének áll és remélem, hogy nyerni is tudnak! (Fotó : Getty Images)

Az MLB kínálatból ma két “prémium” elemzés kerül megosztásra és elsőként egy 19:10-től kezdődő mérkőzésre ajánlok fogadást.


 MLB statisztika:
62 nyertes – 29 vesztes


I Cleveland Indians – Boston Red Sox I

 

A mérkőzésre sokáig nem lehetett fogadni és ennek egy oka van, hogy a Boston Red Sox dobójátékosoknál csere történt. A csere következtében Brian Jhonson fog kezdeni, akinek idén még nem sok kulcsszerep jutott. A játékos ennek megfelelően nagyon gyenge teljesítménnyel és mutatókkal bír. A hazai oldalon, talán a Cleveland legjobbja fog kezdeni, aki nem más, mint S. Bieber. A statisztikai mutatók alapján Bieber közel 2,5x jobb mutatókkal bír, mint a mostani riválisa.

A szimulációs adatok alapján 1,3-1,5 pontos favoritnak számít a Cleveland csapata.

Ma este véleményem szerint minden a Cleveland sikere mellett szól! (Photo by Gregory Shamus/Getty Images)

Tehát a két dobójátékos között hatalmas különbség van, míg az ütőkereteket látva közel azonos mutatókkal találkozhatunk. Egy szó, mint száz szerintem ezt a mérkőzést Bieber lehozza és ha a Cleveland játékosok kihasználják az adódó lehetőségeket, akkor ezt a mérkőzést akár 4-5 inning alatt le lehet zárni. Úgyhogy bizakodó vagyok és ismerve a Cleveland hazai mutatóit, illetve látva a Boston Red Sox idegenbeli mérlegét számomra nincs kérdés és egyértelműen favorizálom a hazaiak győzelmét.

Cleveland Indians – Boston Red Sox (19:10)

Tipp: Cleveland Indians (A mérkőzés győztese) odds: 1,52 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: