b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : CLE Indians – CHI Cubs – 08/13 00:10

CLEVELAND, OH - NOVEMBER 02: The Chicago Cubs celebrate after winning 8-7 in Game Seven of the 2016 World Series at Progressive Field on November 2, 2016 in Cleveland, Ohio. (Photo by Ezra Shaw/Getty Images)

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik.


Kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez!


A mérkőzésen ki kell használni ezt a 2.05-ös szorzót. Megnéztem minden kulcsfontosságú információt és azon kívül, hogy a két dobójátékos közel azonos teljesítménnyel rendelkezik, semmi sem változott az előző mérkőzéshez képest, amit a Chicago nyert 7-1-re. A statisztikai adatok alapján közel egy pontos favoritnak számít a Cubs, ráadásul az ütőkeretük is jóval erősebb, mint a Cleveland csapatáé. Az előző mérkőzésen Plutko nem tudott mit kezdeni a Cubs ütőkeretével, és úgy vélem, hogy hajnalban Carlos Carrasco is megizzad velük. A Chicago eddig remek idényt fut és remélhetőleg a formájuk ma is kitart.

CLE Indians – CHI Cubs Fogadási határidő : 00:10
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
CHI Cubs (Győztes) 2.05 1.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : Getty Images )

0
%d bloggers like this: